Bosch WAE20465BY

Mașina de spălat Bosch WAE20465BY cu Aqua Tronic e recomandarea mea pentru cei care vor să spele mult și să beneficieze de eficiență A la spălare și energetică. Un model la fel de performant dar cu încărcare superioară e WOR20152BY. Acesta vine o garanție foarte mare, și anume de 5 ani care cred că atrage mulți potențiali cumpărători în special că acesta vine cu un sistem de economisire datorită detectării automate a încărcăturii. Astfel nu se risipește apă și energie dar veți economisi și timp deoarece spălarea unei cantități de 3 kilograme nu dura precum una de 6 sau 7 kilograme. Dar și viteza de centrifugare poate fi reglată în funcție de programul de spălare – între 1000 și 600 rotații pe minut. După cum vedeți în pozele de mai jos, are un ecran digital mare pe care se pot observa și selecta etapele de spălare, temperatura, viteza de centrifugare etc. Dacă vă gândiți să alegeți un model similar sau poate chiar acesta, trebuie să știți că vine cu următoarele programe speciale: sintetice Plus, sensitive, sport, Rapid 15 minute, rapid/mix (probabil cel mai uzual), spălare lână, spălare manuală dar veți avea la dispoziție și funcția VarioPerfect. Aceasta e ideală pentru programele rapide deoarece se mențin rezultatele de spălare. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Pornită

Specificaţii tehnice

În partea frontală puteți observa că WAE20465BY vine cu multe butoane: start/pauză, antişifonare, EcoPerfect, adăugare apă suplimentară, EcoPerfect, SpeedPerfect, selectare centrifugare/fără centrifugare la final etc. E evident că e o mașină cu încărcare frontală dar încărcătura maximă a acesteia e de 7 kilograme. Clasele de eficiență sunt foarte bune și sunt cum urmează: energetică A, la spălare A și la centrifugare C. Consumul standard al acesteia e de 47 litrii și1.05 kwh, bineînțeles e așa într-un program standard. Bosch WAE20465BY are 13 programe de spălare iar spre deosebire de cele mai sus menționate mai are și: consum redus energie și ușor de călcat.

Pe partea de siguranță și funcții Bosch WAE20465BY are: sistem 3D AquaTronic, control electronic al balansului (pentru reducerea vibrațiilor și al zgomotului), detectarea spumei reziduale, recipient pentru detergent lichid, protecţie multiplă împotriva inundaţiilor, semnalizare acustică la finalizarea programului, sistem de siguranţă împotriva accesului copiilor, hublou cu sistem de blocare magnetic și cu cârlig de blocare metalic.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: foarte performantă, ușor de folosit, multe funcții, garanție mare, consum redus, silențioasă, materiale de calitate superioară.

Minusuri: nu i-am găsit.

Concluzie

Bosch WAE20465BY se adresează familiilor mai numeroase care au de spălat cantități mari de haine și care ar dori un aparat electrocasnic eficient.

Te-ar mai putea interesa