Bosch WAE20369BY, mașină spălat rufe A+++

Mașinile de spălat Bosch sunt adresate în principal celora care sunt în căutarea ceva de calitate, iar un model care mie îmi place e acest Bosch WAE20369BY. Vine cu un consum de resurse foarte mic (lucru demonstrat de clasa A+++ de eficiență energetică), iar utilizarea sa nu e deloc complicată (venind cu taste touch).

Dacă e să analizăm prețul atunci vedem că acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E unul destul de mic pentru un aparat marca Bosch. Cu toții știm că acest brand e unul nemțesc și că de obicei produsele marca Germania costă ceva mai mult pe motiv de calitate superioară.
Iar, dacă te interesează aspectul atunci o să vezi că arată foarte bine, lucru sesizabil din imaginea care e mai jos. Poți vedea că panoul de comandă nu e deloc complicat, iar dacă nu te descurci cu ceva atunci poți apela la manualul de utilizare.

Mașina
Mașina

Modelul acesta e unul cu încărcare frontală și cu o capacitate de încărcare de 7 kilograme. Din această cauză eu zic că e mai mult decât suficient o centrifugare de 1000 rotații.
Are numeroase programe, însă eu aș aminti pe cale mai importante cum ar fi cel rapid de 15 minute, programul pentrufe delicate și programul pentru haine colorate.
Ca funcții nici nu știu de unde să încep deoarece are foarte multe incorporate. De exemplu, sistemul 3D Aquatronic e unul care te ajută să speli mai eficient.

Plusurile acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine și calitatea superioară a aparatului (acest lucru nu poate fi contrazis de nimeni, mai ales că vorbim despre un produs nemțesc).
Contra achiziției ar fi lipsa Fuzzy Logic (adică acel sistem automat care vine să ajusteze consumul de resurse în funcție de încărcarea cuvei).

Modelul acesta e unul pe care eu îl apreciez foarte mult, nu doar datorită faptului că e nemțesc, ci pentru că are acel cost de achiziție foarte mic și vine cu facilități interesante… din punctul meu de vedere.
Normal că o să găsești modele de la Samsung cu Eco Bubble și alte chestii de marketing, dar eu îți recomand un model robust precum acesta.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch WAE20369BY, mașină spălat rufe A+++”

  1. Am cumparat o masina de spalat Bosch tip WAE 20369BY la Altex Sf.Gheorghe.Garantia 24 luni.
    Dupa vinzatori se poate cere extragarantie pt.inca 3 ani,prin internet.
    Va rog sa comunicati cum se procedeaza.
    Cu stima AL

Comentariile sunt închise.