Bosch WAE20367BY, mașină spălat consum mic

Bosch WAE20367BY e un model recent lansat și care face parte din categoria celor performante deoarece poate spăla până la 7 kg de rufe, dar are și un panou de control bine realizat (ușor de folosit), centrifugare de 1000 RPM și clasa A+++. deci are cel mai bun consum de energie pentru caracteristicile sale sau mai bine zis e foarte eficientă. Face parte din seria VarioPerfect astfel că are diverse opțiuni de economisi de energie: EcoPerfect și SpeedPerfect. Cu aceste două opțiuni puteți spăla o perioadă mai lungă ori mai scurtă de timp, iar consumul e redus semnificativ. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

designul e cel cunoscut, doar panoul de control e puțin diferit iar ecranul LCD e ceva mai mic decât la unele, dar suficient de mare pentru a vă oferi informațiile esențiale.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de spălare maximă de 7 kg, deci puteți spăla și mai puțin în funcție de opțiunile sau programul ales. Clasele de eficiență sunt A++ la energie, A la spălare și C la centrifugare. Deci pe partea de centrifugare sau stoarcere nu e chiar grozavă, de aceea nu v-o recomand dacă vreți și un uscător. Spun asta deoarece aveți nevoie de o mașină performantă la capitolul stoarcere pentru ca apoi rufele să le introduceți în uscător. Nu vă recomand nici uscătoarele incorporate deoarece nu sunt așa de performante, însă există modele destul de bune dar costă destul de mult.

Consumul de energie e undeva la 0.75 kWh într-un program obișnuit. Programele de spălare sunt cele cunoscute și nu le voi mai enumera. La capitolele siguranță și funcții are: 3D AquaTronic, EcoPerfect, selector centrifugare, control tactil etc. Ecranul LCD oferă informații referitoare la timpul rămas și vă avertizează când e gata programul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model fiabil, cu performanțe ridicate, consum foarte mic de energie, arată bine, realizată din materiale de bună calitate și numărul mare de tehnologii.

Minusuri: nu e foarte accesibilă.

Concluzie

Acest Bosch WAE20367BY e un aparat electrocasnic ideal pentru spălarea rufelor și chiar dacă e ceva mai scump decât altele, veți economisi bani plătind o factură mai mică la energie. Deci e important și acest aspect și nu doar prețul său, astfel că acest aparat poate fi considerat o investiție pe termen lung. Poate fi achiziționat în rate dacă nu aveți un buget așa de mare.

Te-ar mai putea interesa