Bosch WAB24261BY, mașină spălat Aqua Tronic

Bosch WAB24261BY e un model de mașină de spălat cu tehnologie Aqua Tronic, capacitate mare a cuvei și clasa A+ de eficiență energetică. E un model pentru cineva care are un buget redus și care vrea să facă economii pe parcursul utilizării electrocasnicului. Spun asta deoarece având facilitatea Aqua Tronic (varianta Bosch de Fuzzy Logic) o să faceți economii considerabile de resurse atunci când cuva nu e plină cu haine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care va spăla haine eficient și are un consum minim de curent sau apă.
Din imaginea alăturată puteți remarca faptul că aparatul nu arată rău deloc, venind chiar și cu un panou de comandă modern. Normal că are și ecran LED de mari dimensiuni așa încât să vedeți clar ce face aparatul și cât mai are de spălat.

Mașina
Mașina

Pe partea detalii tehnice acest model se laudă cu o sumedenie de programe (printre care se numără programul de 15 minute și cel de 30 minute, ambele fiind programe rapide) și foarte multe funcții, ceva caracteristic Bosch e incorporabilitatea sub blat, lucru disponibil și în cadrul acestui electrocasnic.
Pe partea de centrifugare are 1200 rotații care ajută la spălarea eficientă, dar nu era rău dacă avea 1400 rotații, însă atunci poate că și consumul de curent era ceva mai mare.
Nu stă rău pe partea de zgomote, în sensul că nu eun aparat gălăgios. De exemplu la spălare scoate 59 decibeli, iar când vine vorba de centrifugare scoate undeva la circa 76.

Lucrurile pozitive la acest model sunt programele rapide, detectarea automată a cantității, zgomotul deloc mare atunci când funcționează și capacitatea de până în 6 kilograme. Nu era rău dacă avea o clasă de eficiență și mai bună pe partea de consum de curent.

De final pot spune că acesta e un electrocasnic nemțesc în adevăratul sens al cuvântului deoarece se vede că e realizat din materiale de calitate, iar prețul nu e deloc exagerat. Pentru a vedea mai bine cum arată acest aparat am postat alături un preview cu acest aparat, însă trebuie știut că în clip e un aparat similar ca funcționalitate care arată la fel.

Te-ar mai putea interesa