Bosch WAB24260BY

Mașina de spălat rufe Bosch WAB24260BY e una performantă și eficientă datorită unor caracteristici foarte interesante – clasa A+, capacitate de 5.5 kg și centrifugare de 1200 RPM. În acest preț, cu siguranță veți găsi modele cu capacități mai mari de spălare (de până la 7 kilograme). Bineînțeles există diferențe între acesta și respective modele, în special la capitolele construcție, calitate și funcționalitate. Calitatea materialelor și fiabilitate sunt scoase în evidență și prin faptul că face parte din categoria/seria Classixx 6 VarioPerfect. Dacă nu aveți nevoie de o centrifugare așa de mare și control electric, există modele cu câteva sute de lei mai ieftine care sunt aproape la fel de bune. Acest WAB24260BY are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de 5.5 kg care nu e chiar mare pentru un model cu încărcare frontală dar poate că e suficientă pentru cei care nu au de gând să spele mult. De aceea a primit clasa A la spălare, iar la centrifugare are clasa C (pentru cele 1200 RPM). Clasa de eficiență energetică A+ scoate în evidență consumul energetic scăzut – 182 kWh pe an (adică vreo 220 cicluri standard de spălare).

Programele sunt următoarele: mix, sport, antialergic, cămăși, sintetice, spălare manuală și altele. Deci are și programe speciale care cu siguranță vor fi de folos atunci când cele standard nu dau cele mai bune rezultate. Pe partea de funcții și siguranță oferă: siguranță împotriva copiilor, protecție împotriva inundațiilor, programare întârziată, avertizare sonoră terminare program, ecran LED etc. Pe acel ecran puteți vedea diverse informații, cum ar fi: timpul de spălare rămas, etapa de spălare, centrifugarea aleasă sau temperatura setată. Deci chiar dacă are programe prestabilite, le puteți ajusta cu ajutorul unor funcții.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calitatea bună a materialelor, are programele speciale, multe funcții, consum redus, rezultate decente, amânare pronire (posibilitatea alegereii orei de pornire) și ușor de folosit datorită controlului electronic.

Minusuri: capacitate de spălare mică comparativ cu ce oferă concurența.

Concluzie

Acest Bosch WAB24260BY e un aparat electrocasnic mare care poate fi pus în locul vechiului model deoarece nu e cu mult mai mare poate chiar mai mică (necesită un spațiu de 60 cu 56 cm). Alături de acesta ar fi perfect un uscător de rufe deoarece mașina de sus nu are uscător, iar cel clasic e mai eficient decât cel incorporat. Unele dintre aceste uscătoare pot fi puse peste mașinile de spălat.

Te-ar mai putea interesa