Bosch WAB20262BY, mașina de spălat rufe

Bosch WAB20262BY e o alegere excelentă pentru cei care vor ceva fiabil și bun pentru acasă. E ceva mai scumpă decât altele deoarece are o capacitate de încărcare de 6 kg, o centrifugare de 1000 RPM și clasa A+++. Panoul de control e diferit, comparativ cu alte clase iar în partea de jos are butoane pentru alegerea diverselor opțiuni. Chiar dacă nu poate spăla foarte mult și să stoarcă la o centrifugare mare, e un aparat cu care veți economisi bani. Dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat ori nu aveți unde să le puneți, un uscător de rufe e perfect pentru orice.

Prețul său mi se pare acceptabil ținând cont de noile tehnologii și de dotările sale. Cu siguranță există mașini mai ieftine și care să aibă 6kg, doar că nu au funcții speciale, clasa energetică e doar A sau A+.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Mașina de spălat frontală e destul de bună deoarece are un panou frontal destul de bine poziționat (la cele cu încărcare verticală panoul e așezat mai în spate). Caracteristicile speciale ale acestui model este: 1000 RPM, A+++ la energie, A la spălare, 6kg și mai câteva. Cu o clasă de eficiență energetică așa de bună, consumul de energie într-un program obișnuit e de circa 0.76 kWh.

Pe partea de programe menționez: rapid, culori închise, cămăși/bluze, lână, sport etc. Pe partea de funcții/opțiuni are: start/pauză, control electronic al balansului, programare întârziată,SpeedPerfect, EcoPerfect etc. Dimensiunile sale nu diferă cu mult față de cele ale unui model obișnuit dar există modele și mai compacte (slim sau cu încărcare verticale, doar că acelea nu au o eficiență energetică superioară).

Plusuri: eficiență energetică excelentă (consum redus), sistem 3D AquaTronic, panou de control destul de bun, destule programe și opțiuni.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Bosch WAB20262BY e o alegere bună pentru cei care vor să aibă un ajutor în bucătărie și nu vor neapărat o mașină foarte scumpă. Personal, nu mi se pare scumpă deoarece există modele mult superioare, dar nu toate au un consum așa de redus ca la acesta. Deci cu aceasta puteți economisi destui bani.

Te-ar mai putea interesa