Bosch WAB20261BY, mașină de spălat rufe 6 kg

Bosch WAB20261BY e o mașină de spălat rufe accesibilă de la acest brand și până nu demult, am văzut doar modele mai scumpe dar performante. Deci, producătorul dorește să se intre pe o piață ceva e mai la îndemâna oricui și să targetez. Designul e destul de plăcut și e întâlnit chiar și la alte modele cu specificații similare. La final am pus un clip dacă nu vă puteți face o idee despre design și panoul de control al mașinii. E un aparat electrocasnic modest și cu performanțe limitate de capacitatea de stoarcere. Puteți lua și un uscător de rufe modest deoarece la capitolul stoarcere nu e cea mai bună (era perfect cu 1400 RPM, dar ar fi fost mai scumpă).

Nu are multe tehnologii dar are VarioPerfect, adică e mai rapidă cu 40% (SpeedPerfect) și consum de energie cu 10% mai mic (EcoPerfect). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Pe lângă acele tehnologii menționate mai sus, are și ActiveWater cu care puteți economisi apă, adică bani. Capacitatea de încărcare de 6 kg e cea maximă și nu vă recomand să o depășiți. Dispune de un ecran LED generos pe care se pot vedea diverse informații (etapă, centrifugare). Pe partea de stoarcere are 1000 RPM care oglindește capacitatea sa de stoarcere. La capitolul consum stă destul de bine deoarece clasa de eficeință e A+. Cu alte cuvinte, consumul într-un program standard e undeva 0.96 Kwh.

Programele de spălare sunt multe: rapid, lână, delicate, mix, spălare manuală, sport și bluze/cămăși. Pe partea de dotări are următoarele caracteristici suplimentare: detectare automată a cantității, VarioPerfect, selector centrifugare, detectare spumă, siguranță împotriva copiilor, protecție împotriva inundațiilor, semnalizare acustica terminare program, programare întârziată și altele. Nivelul de zgomot diferă în funcție de program, dar în timpul centrifugării e mai mare. Poate fi incorporat chiar și sub blat pentru a economisii spațiu.

Plusuri: vine cu multe tehnologii, multe programe/opțiuni, panou control cu control electronic, arată bine, Aquatronic și e eficientă.
Minusuri: nu prea are deoarece are un preț atractiv.

Bosch WAB20261BY e o alegere foarte bună deoarece datorită prețului și caracteristicilor oferite. Are cam multe caracteristici speciale pentru acest buget și care e un lucru bun deoarece mărește eficiența mașinii. Jos e o prezentare cu un model care arată identic cu cel de sus, poate câteva caracteristici tehnice sunt diferite.

Lasă un comentariu