Bosch WAB20260BY

Mașina de spălat rufe Bosch WAB20260BY e una dintre acele modele cu capacitate de 5.5 kg, centrifugare 1000RPM și clasă A+. Deoarece e un model Classixx 6 VarioPerfect, e realizată din bateria de bună calitate, construcție robustă și deci oferă fiabilitate. Deci nu contează doar caracteristicile ci și calitatea produsului. Bineînțeles o centrifugare mai bună era bine venită deoarece are doar clasa C. Cu așa specificații tehnice, pot spune că se adresează celor care nu vor cantitate ci calitate, adică nu vor să spele multe rufe ci vor doar rezultate foarte bune pentru cantități mai mici de rufe. Oferă multe funcții interesante care nu le găsiți la alți producători iar ecranul LCD e unul foarte util în acest sens. WAB20260BY are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa de spălare poate fi comparată cu cea a modelelor cu încărcare verticală, adică e de 5.5 kg. Se observă că e dotat cu un ecran care afișează informații referitoare la stadiul programului, centrifugarea aleasă, temperatură și timpul rămas. O astfel de dotare vă ușurează cu mult spălarea rufelor deoarece aveți un control mai bun și mai simplu asupra mașinii și programelor sale. Are destule programe: rapid, sintetice, sport, mix, spălare manuală, perdele dar și câteva programe speciale (antialergic și cămăși).

Clasele de eficiență sunt conforme cu performanțele sale, astfel că are: clasa energetică A+, clasa A la spălare și clasa C la centrifugare. Consumul de energie într-un program obișnuit e de circa 0.91 kWh, adică e unul potrivit. La capitolele funcții și siguranță oferă multe caracteristici speciale: sistem împotriva inundațiilor, detectare spumă, semnalare acustică finalizare program, siguranță împotriva copiilor și control electronic al balansului. Am observat are programarea întârziată, care se mai numește și amânare pornire sau programare pornire.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calitate atât la exterior cât și la interior, rezultate decente, consum mic de energie, ecranul afișează toate informațiile necesare și programele speciale.

Minusuri: din punct de vedere al performanțelor are cam mulți concurenți în acest buget.

Concluzie

Acest Bosch WAB20260BY e o alegere bună dar de fiecare dată când alegeți o mașină de spălat e bine să verificați și concurența. Spun asta deoarece multe persoane vor doar o mașină performantă și nu una care să fie cu prea multe tehnologii, programe sau funcții. Alternative pot să fie de la diverși producători: Samsung, Electrolux, LG etc.

Lasă un comentariu