Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch WAA2426KBY

Mașina de spălat Classixx for Kids Bosch WAA2426KBY e un model care vine cu tehnologia AquaTronic. O alternativă la acesta e WAA20262BY. Această tehnologie realizează procesul de spălare pe perioada unei zile de lucru iar programele de spălare pot fi setate manual chiar dacă sunt prestabilite din fabrică. Ca și caracterisitic speciale are: control electronic al balansului (reducere zgomotului și vibrațiilor în timpul spălării), detectarea spumei reziduale, sistem AquaTronic, semnalizare acustică la terminarea programului, protecţie multiplă împotriva inundaţiilor, afișaj electronic și hublou de culoare albă cu un diametru de 30 cm şi o deschidere maximă de 140 grade. Acel afișaj digital e destul de util având în vedere că puteți vedea: temperatura, viteza de centrifugare, timp de spălare rămas, progres spălare (etapele spălării) și programare terminare. Deci pe partea de funcții și siguranță aș putea spună că nu-i lipsește nimic. Pe partea de specificații tehnice stă foarte bine, având o viteză de centrifugare de 1200 rpm, 5.5 kilograme capacitate de încărcare și clasa energetică A+. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Sertarul

Specificații tehnice

Bosch WAA2426KBY vine cu sistem de detectarea automată a cantității pentru a economisi bani și timp. Această funcție/tehnologie o găsim doar pe modelele performante printre care se află și aceasta. Capacitatea maximă de rufe ce poate fi spălată în acest aparat e de 5.5 kilograme dar nu oprește nimeni să spălați și 2, 3 sau4 kilograme de rufe. După cum se observă în pozele de sus, vine cu încărcare frontală. Are clase de eficiență destul de bune: energetică A, la spălare A și la centrifugare B. Dacă vă interesează și consumul ei, atunci trebui să vă spun că acesta e de 44 litri și 0.93 kwh la un program de spălare standard. Spre deosebire de ale aparate similare, acesta are 30 de programe de spălare: delicate/mătase, rapid 30 minute, spălare lână, mix, spălare manuală etc. Bosch WAA2426KBY are butoane pentru setarea temperaturii, selectare vitezei de centrifugare, cantitate suplimentară apă, programare oră de oprire și start/pauză.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: 5 ani garanție, e destul de silențioasă, sistem/tehnologie AquaTronic,  sistem automat de control al balansului, multe programe, multe butonae utile și ușor de utilizat.

Minusuri: ecranul digital putea fi unul mai mare.

Concluzie

Acest aparat destinat spălării rufelor numit Classixx for Kids Bosch WAA2426KBY e un aparat electrocasnic funcțional, compact și nou care ar trebui să fie prima voastră opțiune dacă vă gândiți să achiziționați unul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu