Bosch WAA24163BY

Mașina de spălat rufe Bosch WAA24163BY e un model Classixx, cu viteză de centrifugare de 1200 RPM, capacitate de 5.5kg, clasa A+ și display LED. Mai trebuie să adaug faptul că are un design simplu pe alb. Nu vine cu prea multe butoane ci are doar cele mai folositoare butoane: pornire, selectare centrifugare, spălare rapidă, selectare program+ temperatura de spălare. Față de acestea mai are sistem AquaTronic care e o tehnologie de monitorizarea a unor parametrii esențiali, pentru a obține rezultate impecabile (adică detectează cantitatea introdusă). O alternativă la acesta e modelul WAE24365BY care are o capacitate de 7kg și ar eun preț similar. WAA24163BY are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Interiorul mașinii

Specificații tehnice

E o mașină performantă însă nu poate spăla cantități mari de rufe – 5.5 kg. Dar datorită sistemului de detectare automată a cantității, puteți spăla chiar și cantități mici de rufe. Viteza de centrifugare de 1200RPM poate fi ajustată atât manual (de la buton) cât și automat (în funcție AquaTronic sau programul de spălare). Pe partea de eficiență vine cu eficiență energetică A+, la centrifugare C și la spălare A. Deci consumul său energetic e destul de bun (mic) – 0.88 kWh. Programele de spălare sunt destul de diversificate: rapid 30 minute, extra-clătire, spălare lână (manuală), bumbac, spălare manuală și delicate.

La capitolul funcții și siguranță Bosch WAA24163BY are AquaTronic, selector centrifugare, detectare spumă, protecție împotriva inundațiilor, control electronic al balansului și indicator LED care indică etapa de spălare. În timpul spălării nivelul de zgomot în timpul spălării e de 59 dB și în timpul centrifugării e de 76 dB. Deci e destul de silențioasă și nu veți avea probleme că veți deranja pe cineva.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: AquaTronic, eficiență A+, ușor de folosit, silențioasă, balans automat cu control electronic, e oferită de un producător bun și eficientă.

Minusuri: capacitate mică de spălare și nu are funcție de pornire întârziată.

Concluzie

Acest model Bosch WAA24163BY e un model reușit deoarece are toate dotările de care aveți nevoie. Poate fi un mic ajutor atunci când vine vorba de rufe iar rezultatele sunt foarte bune (în special că poate spăla rufe care trebuie spălate manual deoarece are program corespunzător). Este un model nu chiar accesibil și de aceea puteți opta chiar și pentru un alt model de la acest producător pentru că toate sunt destul de reușite. Iar dacă nu credeți că o să facă față rufelor, există și alternativa menționată de mine.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch WAA24163BY”

  1. Buna ziua,am sieu o problema cu masinade spalat rufe.Este un model mai vechi,din 2003 mai exact,wfd 1660.La pornirea masinii am probleme cu butonul care este ptr pornirea acestuia. Se gaseste acest contact,probabil cind apas de pornire contactul nu mai functioneaza. Vreau sa stiu pretul in cazul daca aveti,dar imi trimiteti cind fac eu comanda ferma. Deci nu acum.Va multumesc anticipat!

Comentariile sunt închise.