Bosch Unlimited Serie 8 Gen 2 BCS82BL24, păreri aspirator 2 în 1

Bosch Unlimited Serie 8 Gen 2 BCS82BL24 este un aspirator vertical cu acumulator. Este considerat ca fiind unul de tipul 2 în 1 întrucât e aspirator vertical, dar și de mână. Înainte de toate trebuie să scriu că acest mode este unul de la un producător german, iar acesta precizează că aparatul e realizat în Germania.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual, dar și din punct de vedere al dotărilor. Din poza de alături se poate observa conținutul pachetului. Dacă nu vă dați seama din poză, trebuie să vă scriu că în pachet sunt doi acumulatori.


Păreri pro și contra

Aspiratorul Unlimited Serie 8 Gen 2 BCS82BL24 de la Bosch este unul care beneficiază de o autonomie de 65 minute (puțin peste o oră). Acest lucru este valabil pentru o baterie. Iar, durata încărcării (charging time) e de 55 minute. Este precizat că aparatul are fast charger. Adică sistemul este unul precum la telefoanele mobile. Referitor la încărcare trebuie să mai scriu că e precizat că aceasta e de 7 ori mai rapidă decât stația de andocare. Motorul aparatului este unul puternic de tip TurboSpin fără perii. Acesta este fabricat în Germania și e unul de tip digital. Recipientul e unul de 400ml, adică o capacitate normală pentru un astfel de aparat. Despre portabilitate numai de bine din moment ce are greutate de 1,4 kilograme și baterie care poate să țină și o oră.

Ca dezavantaj trebuie să precizez faptul are un cost de achiziție ușor mare, dar justificat din moment ce are multe accesorii, portabilitate bună, putere bună și e produs în Germania.

Ca o concluzie trebuie să scriu despre acest model că e unul la superlativ pentru acele persoane care doresc ceva de calitate cu care să poată aspira în casă, în mașină și alte locuri greu accesibile.

Te-ar mai putea interesa