Bosch Unlimited seria 6 BCS612KA2, păreri aspirator vertical

Pentru persoanele care vor un aspirator cu acumulator recomand modelul Bosch Unlimited BCS612KA2. Acesta e un model vertical echipat cu acumulator interschimbabil (Power for All). Este considerat un model multifuncțional deoarece poate fi utilizat pentru curățarea diverselor tipuri de suprafețe (de la podea și până la tavan).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Se poate vedea că are un număr mare de accesorii așa încât să poată fi utilizat pe multiple suprafețe și în multiple scopuri.

Bosch Unlimited seria 6 BCS612KA2

Păreri pro și contra

Modelul BCS612KA2 e unul care poate fi utilizat pe multiple suprafețe (de la podea și până la tapițerie). Iar, datorită numărului mare de accesorii, acest model poate fi utilizat și pe post de aspirator de mână.

Sunt mai multe lucruri pozitive de care trebuie ținut cont la acest aparat, iar cele pe care eu le consider mai importante sunt următoarele:

  • Are greutate redusă (2,3 kilograme)
  • Acumulatorul e unul compatibil cu mai multe tipuri de aparate
  • Filtrarea e una bună
  • E fabricat în Germania
  • Are autonomie ridicată de 40 minute

Din păcate, încărcarea nu e una cu fast charge (ar fi durat 40 minute). Are încărcare normală care ține 4 ore.
Un alt lucru de care trebuie ținut cont e că aspiră doar uscat.

Per ansamblu, acesta e aspiratorul pentru persoanele care vor să aspire repede ceva. Cei de la Bosch menționează că e un model pentru cerințele de zi cu zi. E un model premium, nu doar datorită faptului că vine de la Bosch, ci și a faptului că motorul e garantat 10 ani.
În opinia mea, astfel de aspiratoare sunt viitorul deoarece au tot ce ne-ar interesa de la un astfel de electrocasnic.

 

Te-ar mai putea interesa