Bosch TIS30321RW, păreri espressor automat cu MilkMagic pro

Bosch TIS30321RW este un espressor de 1300 W cu presiune a pompei de 15 bar. Cu o astfel de pompă avem garanția faptului că din cafea este extrasă toată aroma.

De la început trebuie să scriu că este vorba despre un aparat automat care poate fi alimentat cu cafea boabe sau măcinată. Alimentarea se poate face și cu boabe deoarece are integrată râșniță. Mai mult, este vorba despre o râșniță ceramică.

Acest espressor vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat ușor de folosit de la un producător german. Cred că se poate vedea din imaginea de alături că e vorba despre un model argintiu cu o construcție solidă.

Argumente pro și contra

Pe lângă un panoul ușor de folosit, acest model Bosch TIS30321RW vine cu o multitudine de lucruri folositoare precum:

  • Intelligent Heater, adică temperatura de preparare e una optimă între 90 și 95 grade.
  • Poate prepara 3 tipuri de băuturi: espresso, cappuccino ;I latte macchiato.
  • Operarea e una ușoară prin faptul că are OneTouch Function. Acest lucru presupune că trebuie să apăsați doar un buton pentru a prepara una din cele 3 specialități de cafea.
  • Este realizat din materiale de calitate. Spre exemplu, carcasa e una din inox, iar râșnița e una din material ceramic.
  • Nu trebuie să vă bateți capul legat de adăugarea laptelui deoarece are MilkMagic Pro care presupune că în cazul cappucino și latte macchiato avem lapte adăugat la atingerea unui buton. Acest lucru este numit MilkMagic Pro.

Nu este un aparat care să poată fi controlat de pe un telefon mobil deoarece nu e unul smart. Acesta e singurul dezavantaj în cazul acestui aparat.

De final trebuie să scriu că recomand aparatul celora interesați în a prepara un espresso sau cappuccino de calitate superioară. Producătorul notează că recomandă aparatul spre utilizare rezidențială, adică pentru acasă.

Te-ar mai putea interesa