Bosch Tassimo Vivy TAS1204, espressor alb

Pentru persoanele interesate de un espressor de calitate care nu necesită intervenția ta doar atunci când vine vorba despre alimentarea cu capsule ori apăsarea pe butonul start recomand Bosch Tassimo Vivy TAS1204. E un model care beneficiază de o presiune de 3.3 bar, iar alimentarea se face cu capsule Jacobs Tassimo care nu costă deloc mult.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Costul nu e deloc mare, iar dacă sunteți de părere că o să plătiți mult pe cafeaua cu care se alimentează atunci greșiți deoarece și aceasta costă foarte puțin.
Alături am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest aparat.

Modelul alb
Modelul alb

TAS 1204 e un model care are o putere de 1300W, însă ce contează cu adevărat e presiunea care am scris mai sus cât e. Fiind un aparat automat e foarte ușor de utilizat și de aceea o să preparați câteva cești de cafe în câteva minute… chiar dacă e vorba despre un espressor cu suport pentru doar o ceașcă.
Rezervorul e unul de 700 ml, iar asta înseamnă că aparatul o să ajute la prepararea mai multor cafele… după cum am zis mai sus.

Plusurile acestui aparat ar fi că cine cu un rezervor de apă detașabil (ceea ce îl face mai ușor de umplut), că poate fi utilizat pentru a prepara diverse băuturi și că alimentarea cu capsule e una rapidă. Nu trebuie trecut nici peste brand întrucât acest model vine de la un producător de încredere care e și unul din Germania.

Deci, dacă vrei un aparat care să fie de folos acasă ori la birou atunci acest model ar fi o o recomandare din partea mea. E realizat așa încât să aibă niște dimensiuni compacte, iar tu să economisești cât mai mult spațiu în bucătărie… având mărime XS.
Din preview-ul de alături se poate vedea mai bine aparatul, și dacă vrei un model pe negru atunci ar trebui să te orientezi înspre TAS1202.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch Tassimo Vivy TAS1204, espressor alb”

  1. Am si eu acest model despre care pot sa spun ca e unul foarte bun. Chiar iti face diminetile mai frumoase deoarece poti face multiple feluri de bauturi, iar timpul de preparare al lor e foarte mic.
    Deci daca il alegi pentru birou atunci nu trebuie sa astepti prea mult dupa colegi.

Comentariile sunt închise.