Bosch Tassimo Vivy TAS1202, espressor automat

Un aparat de făcut cafea/espresso e acest Bosch Tassimo Vivy TAS1202, iar lucrurile prin care se evidențiază față de alte modele sunt presiunea de 3,3 bar, faptul că e automat, multitudinea de băuturi care poate fi preparate cu el și faptul că e făcut de un brand de încredere.
Un model precum acesta e foarte bun pentru cineva care e foarte comod deoarece aparatul funcționează de la sine… dacă putem să spunem așa deoarece numai introduce acel disc și apeși pe buton. (Normal că nu trebuie uitat de apă.)

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e așa de mic deoarece presiunea e una medie ca putere, dar nu trebuie să vă faceți prea multe griji deoarece utilizează T discuri.

Cum arată
Cum arată

Pe partea de caracteristici acest mode lare o putere de 1300W (nu trebuie confundată cu presiunea), poate prepara undeva la 8 tipuri de băuturi, e automat, iar ca cești suportă doar una. Din păcate alimentarea se face doar cu capsule, însă datorită acestui lucru nu are nevoie de o presiune prea mare. Datorită rezervorului cu capacitate de 0,7 litri o să puteți prepara mai multe cești de băutură fără probleme.
E un model XS, adică ocupă foarte puțin spațiu și de aceea e un model perfect pentru bucătăriile mici.
O facilitate care mai mult ca sigur că vă va încânta e că se curăță singur, având funcție de curățare automată și un program de detartrare.

Lucrurile de la acest model pe care eu le consider ca fiind atuuri sunt disponibilitatea pe mai multe culori (alb, negru și roz), ușurința în utilizare și prețul deloc mare. Normal că nu ar fi fost rău dacă ar fi avut suport pentru cafea măcinată, însă atunci ar fi fost nevoie să aibă și o presiune mai mare.

Un model foarte high tech de preparat cafea sau orice altă băutură compatibilă e acest Tassimo Vivy. T-Discurile sunt foarte interesante deoarece au inscripționate coduri de bare așa încât aparatul să știe cum să pregătească băutura cât mai bine. Deci, dvs. numai apăsați un buton, iar aparatul face tot lucrul.

Lasă un comentariu