Bosch Tassimo Vivy TAS1201, espressor automat

Pentru persoanele care vor să se bucure de cea mai bună băutură de tip cafea ori derivată recomand acest espressor Bosch Tassimo Vivy TAS1201 deoarece e unul modern disponibil la un preț rezonabil. E modelul perfect pentru persoanele care nu vor să se streseze prea mult când prepară espresso pentru că e un aparat automat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și poate că o să spuneți că prețul e așa de mic pentru că are o presiunea mică, însă nu e așa deoarece nu-i trebuie o presiune de 15 bar întrucât alimentarea se face cu T-Discuri, adică un fel de capsule.
Iar, dacă vreți să vedeți cum arată atunci vă puteți face o părere din imaginea de alături, dar și din clipul de prezentare postat la final.

Modelul roz
Modelul roz

Pe partea de specificații se poate lăuda cu o putere de 1300W, că e automat, cu presiunea de 3,3 bari și o mare diversitate de funcții și băuturi care poate prepara. Are capacitate pentru o ceașcă, dar nu e o problemă deoarece rezervorul e unul de 0,7 litri, deci se poate face mai multă cafea.
Printre băuturile care pot fi făcute cu acest model se numără espresso, cafea, ceai, laptop cald, ciocolată caldă, cappuccino și lattle macchiato.

Acest model are numeroase atuuri printre care se numără lipsa necesității timpului de încălzire, că e automat și că nu ocupă prea mult loc. Oarecum există timp de încălzire, însă acest procedeu se realizează aproape instantaneu. Un alt lucru bun e că rezervorul de apă e detașabil așa încât să poată fi încărcat ușor cu apă.
Poate că unii ar zice că lipsa unei presiuni mai mari e un minus, dar nu-i așa deoarece sunt utilizate acele discuri care nu necesită o presiune exagerată.

Deci, dacă vrei un aparat care să-ți prepare rapid băutura preferată atunci eu îți recomand acest model deoarece singurele lucruri care trebuie să le faci e să pui T-Discul și să apeși butonul Start. După terminarea procesului ai băutura gata fără stres.
După cum ziceam mai sus, alături se poate vedea cum arată acest model Tas 1201 pe roz.

Te-ar mai putea interesa