Bosch Tassimo Fidelia TAS 4014EE

Bosch Tassimo TAS4014EE (cunoscut și ca Bosch Tassimo Fidelia TAS 4014EE) e un nu espressor de la Bosch care se remarcă prin presiunea de 3.3 bar, faptul că e automat și manual, multitudinea de băuturi care pot fi preparate cu acesta și prețul deloc mare. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » primim un aparat care nu costă deloc mult și care se alimentează cu capsule, fapt care face ca noi să nu ne murdărim când dorim să preparăm băutura preferată.

Aspect

Se poate vedea cum arată din imaginea de alături. E un model negru cu portocaliu care are suport pentru doar o ceașcă și de aceea poate că nu ar fi un model recomandat în scopuri comerciale. Aspectul e unul plăcut, iar informațiile nu sunt livrate prin intermediu unui display LED.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul TAS4014EE are o putere de 1300W și o presiune de 3.3 bar ceea ce înseamnă că e desul de bun pentru prepararea unor băuturi cum ar fi espresso, cafea, cappuccino, latte macchiato și ciocolată caldă. Din păcate există suport doar pentru o ceașcă, dar nu cred că acest lucru o să vă deranjeze prea mult deoarece procesul durează puțin.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul lui nu e deloc mare dacă luăm în considerare faptul că vorbim despre un aparat nemțesc; garanția e de 2 ani și poate fi mărită la mia mult dacă vreți, iar acest lucru are un impact indirect asupra fiabilității; poate fi utilizat în mod automat cât și manual; alimentarea se face doar cu capsule ceea ce e foarte bine; rezervorul de apă are o capacitate de 2 litri ceea ce presupune că puteți face multă băutură.
Contra: presiunea nu e prea mare, însă datorită faptului că se alimentează cu capsule acest lucru nu contează așa de mult.

Concluzie

Pe piață sunt foarte multe tipuri de espressoare și din această cauză nu prea știi ce să alegi. Modelul de față e unul decent cu care poți prepara diferite băuturi (pe care le-am enumerat mai sus) într-un mod dorit de tine. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece poate fi utilizat manual sau automat, și prin asta mă refeream anterior la „într-un mod dorit de tine”.

Te-ar mai putea interesa