Bosch Tassimo TAS 4011EE

În cazul în care vrei să prepari espresso ori un alt derivat în mod automat, adică fără a fi nevoie de intervenția ta, ai nevoie de un espressor Bosch Tassimo automat TAS 4011EE. Având 3.3 bar se poate observa că nu e prea puternic chiar dacă are 1300 W, însă e mă refer la faptul că presiunea nu e prea mare. Rezervorul de apă e unul destul de mare având 2 litri, iar culoarea e negru cu argintiu. Alimentarea apratului se face cu capsule T – T discuri, iar prețul nu e deloc mare deoarece aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Bosch TAS 4011EE arată precum restul modelelor Tassimo și se poate încărca cu ajutorul T discurilor. Deci pentru a prepara Cafea
Espresso, Caffe cremă, Cappuccino, Latte macchiato, Ciocolată caldă sau alt derivat al cafelei ai nevoie de acele discuri care pot fi cumpărate de la magazin.

Aparatul
Altă poză cu el

Specificaţii tehnice

Acest TAS 4011EE nu trebuie întreținut ori curățat în vreun fel deoarece are sistem de autocurățare și chiar sistem de decalcifiere. Prețul nu e mare chiar dacă e un aparat complet automat și pentru a face o cafea nu trebuie decât să introduceți o capsulă și să apăsați butonul. Construcția e una destul de robustă și trebuie știut că din punct de vedere al aspectului nu diferă foarte mult de alte espressoare de la Bosch.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte mic; vine cu o garanție care poate fi mărită la 4 ani; cablul de alimentare e de un metru, ceea ce e destul de mult; greutatea e de 2,7 kilograme care e un alt lucru favorabil deoarece astfel o să puteți transporta cu ușurință aparatul în altă locație.
Contra: presiunea e cam mică, însă luând în considerare faptul că nu se folosește cafea măcinată cred că e suficient de puternic.

Concluzie

Utilizarea aparatului nu e prea complicată și pentru a îți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand să arunci un ochi asupra preview-ului oficial al aparatului. Știu că este cam lung clipul, însă aparatul e prezentat cap-coadă și e prezentat inclusiv modul de preparare al băuturii. Dacă nu vă descurcați cu utilizarea aparatului nici după ce vedeți clipul atunci vă recomand să-i citiți manualul.

Te-ar mai putea interesa