Bosch Tassimo Suny TAS3207, espressor cu capsule

Espressorul automat Bosch Tassimo Suny TAS3207 seamănă puțin cu cele manuale pentru că e mic, doar că îi lipsește acel mâner cu filtru de la scurgere. Acesta se alimentează mult mai ușor decât celelalte pentru că aveți nevoie doar de capsule, adică se pot prepara diverse băuturi chiar dacă aparatul nu are foarte multe funcții sau dotări. Acest brand oferă soluții accesibile și bune chiar pe mai multe culori, iar prețurile sunt aceleași pentru că specificațiile nu se schimbă.

Cel din poză e cel pe roșu, dar există varianta maro de care vă ziceam mai sus și să nu uităm de cea pe negru.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e mic, e și puternic și presiunea e una satisfăcătoare dacă ținem cont că folosește doar capsule – 3.3 bar. Sunt o mulțime de sortimente de băuturi și puteți să testați că doar acum aveți un aparat modern.

Mă refer la următoarele băuturi: cafea, ceai, ciocolată caldă, espresso, lapte cald, latte macchiato și multe altele. Sunt multe magazine care le vând, deci nu trebuie să vă faceți griji, iar dacă nu, le comandați online alături de aparat sau ulterior. Nu are funcție pentru 2 cești deoarece dintr-o capsulă nu iasă mai mult de o ceașcă și durează puțin până obțineți băutura.

Caracteristicile speciale sunt interesante: funcție autocurățare, sistem anticalcar, Intellibrew (aparatul se descurcă singur în funcție de capsula introdusă).

Păreri pro și contra

Aparatele mici pot fi mutate cu ușurință și nu trebuiesc multe cunoștințe pentru a le folosi. Chiar nu trebuie să faceți multe, puneți capsula în aparat și apăsați butonul, el va scana singur codul de bare de pe capsulă pentru a-și ajusta parametrii (temperatură, necesar apă și timp de fierbere). E atât de simplu și mulți preferă un astfel de aparat iar sortimentele de băuturi chiar sunt variate. Trebuie folosite doar T-Discuri Tassimo, după cum se numește și aparatul.

Bosch TAS3207 e însoți și cu un suport pentru ceașcă reglabil și detașabil, în caz că folosiți cești de diverse dimensiuni. Avantajul principal al acestui tip de espressor e acela că obțineți băutura dorită foarte rapid și nu trebuie pregătiți nimic din timp, eventual rezervorul că apă să fie alimentat.

Te-ar mai putea interesa