Bosch Tassimo Joy TAS4302EE, espressor automat

Espressorul e un aparat care face cea mai bună cafea posibilă, adică e un aparat pentru cei care se respectă. Un model care e accesibil e acest Bosch Tassimo Joy TAS4302EE, iar capsulele cu care se alimentează sunt foarte ieftine (dacă ai rămas fără capsule/discuri atunci aici găsești unele). Poate că o să consideri că presiune de doar 3 bar e una mică, însă în cazul folosirii de discuri nu e nevoie de o presiune de 15 bar cum e în cazul modelelor alimentate cu cafea măcinată.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă mă întrebați dacă își merită banii atunci eu trebuie să confirm acest lucru. Asta deoarece e un electrocasnic de la un brand nemțesc de calitate.
În cazul în care vreți să îl vedeți mai aproape atunci din imagine de alături poate fi văzut acest lucru. E modelul negru, iar dacă vă interesează pe alte culori atunci aici le găsiți.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații are un rezervor de apă de 1.4 litri, o presiune de 3.3 bar, suport pentru o ceașcă, iar alimentarea sa se realizează cu T Discuri. Vine cu o putere de 1300W, însă nu acest lucru contează, ci presiunea sa deoarece puterea are mai mult legătură cu consumul de curent.
Probabil că cele mai importante lucruri la acest model ar fi că e automat și că poate prepara diverse tipuri de băuturi (inclusiv lapte cald și ceai).

Atuurile acestui model sunt prețul, că poate prepara băutura într-un timp relativ mic, că vine de la un brand de încredere și că nu costă deloc mult. Legat de preț, cum am zis și mai sus, acest model e alimentat cu capsule care nici ele nu costă prea mult.
Ca minusuri nu pot să precizez vreunul deoarece nu există.

Ca o scurtă concluzie pot să zic despre acest model că e unul foarte bun. În special pentru acasă, iar dacă îl vrei pentru birou atunci nimeni nu te oprește să-l achiziționezi deoarece e un model care prepară cafeaua repede… chiar dacă are suport pentru o singură ceașcă.

Te-ar mai putea interesa