Bosch Tassimo Joy TAS4301EE, espressor mov

Tassimo Joy T43 (Bosch Tassimo Joy TAS4301EE e codul complet) este un aparat electrocasnic foarte bun care face cea mai bună cafea posibilă. Principalul său avantaj este automatizare, tu doar apeși pe buton iar în câteva minute băutura e gata. Din această cauză espressoarele automate sunt mult mai populare decât cele manuale.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care are suport pentru doar o ceașcă, dar care poate face undeva până la 8 tipuri de băuturi. Nu trebuie să-ți faci griji legate de T discuri (cu așa ceva se alimentează) deoarece acestea se găsesc în comerț și nu costă deloc mult, iar dacă vrei unele la un preț bun atunci aici le găsești.

Aparatul Bosch Tassimo Joy TAS4301 EE
Aparatul Bosch Tassimo Joy TAS4301 EE

Pe partea de caracteristici are o presiune de 3.3 bar, rezervorul de apă de 1,4 litri și că e automat. Poate credeți că presiunea e cam mică, însă în cazul capsulelor nu e nevoie de o presiune la fel de mare precum la cafea măcinată. Mulțumită sistemului de apă fierbinte o să puteți prepara inclusiv ceai.
Să nu vă sperie că are suport pentru o singură ceașcă deoarece rezervorul e unul XXL care o să vă ajute să preparați mai multe cești de cafea, ceai sau ce vreți să preparați.

Lucrurile bune la aparatul acesta sunt prețul nu prea mare, că are niște capsule care nu sunt prea scumpe, brandul și că e un model automat. Brandul are un cuvânt greu de spus deoarece știm cu toții că produsele nemțești sunt mai de calitate.

În rest, că îl vrei pentru acasă ori pentru un mic birou atunci e un aparat foarte bun care o să-ți facă diminețile mai bune. Există numeroase alternative cum ar fi cafeaua ieftină de cumpărat la pahar de unică folosință ori espressourile scumpe din mall-uri, dar vă asigur că niciuna nu va fi de bună precum ce prepară aparatul acesta.
Pentru a vedea mai bine cum arată aparatul am pus un clip alături, însă trebuie știut că modelul acesta specific e unul mov și nu precum în preview.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu