Bosch Tassimo Fidelia TAS 4012EE, espressor automat

Pentru cei interesați de un espressor automat am care comandare acest Bosch Tassimo Fidelia TAS 4012EE. Poate fi alimentat cu T-discuri (pot fi cumpărate de aici), iar ca atuuri sunt posibilitatea de a prepara diverse băuturi și că nu trebuie să intervii asupra sa atunci când prepari o băutură… fiind automat.
Astfel de aparate sunt foarte populare pentru că se acționează în trei pași: bagi discul, apeși butonul și savurezi.

Acest Bosch e un model disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul foarte mic având în vedere că vorbim despre un aparat care funcționează automat. Alte branduri au modele care au un preț dublu… deci acesta e o afacere foarte bună.
Din imaginea de alături poți să-ți faci mai bine o părere despre cum arată, fiind reprezentat modelul negru, iar dacă te interesează cel pe roșu atunci îți recomand TAS 4013EE.

Aparatul
Aparatul

Vine cu o putere de 1300W, însă nu aceasta e importantă, ci presiunea. În cazul acestui model e vorba despre o presiune de 3,3 bar care e mai mult decât suficientă deoarece aparatul e unul alimentat cu capsule (T discuri).

Chiar dacă are o capacitate pentru doar o ceașcă, acest model e unul cu un rezervor de 2 litri… lucru care o să te ajute să poți prepara mai multe cafele. Alte atuuri ar fi sistemul cappuccino, de apă fierbinte (foarte util atunci când dorești să faci ceai) și funcțiile sale (autocurățare și decalcifiere).
Minusuri nu are, iar unii cârcotași ar zice că lipsa suportului pentru două cești… însă astfel de modele trec peste pragul de 1000 lei. Poate că singurul lucru care ar putea să deranjeze e cablul care are o lungime de doar un metru… deci dacă aveți priza deparate atunci s-ar putea să aveți nevoie de un prelungitor sau ceva de genul.

Aparatul acesta se adresează acelora care vreau să savureze o băutură bună.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa