Bosch Tassimo Amia TAS 2007EE, espressor 3.3 bar

Cred că ai văzut reclamele de la televizor cu acele espressoare de la Bosch și probabil că te-ai întrebat de unde poți lua și tu unul la preț bun. În articolul ce urmează îți prezint un model din seria Bosch Tassimo Amia (Tassimo Amia TAS 2007EE) culoare fucsia (ceva mov). Acesta nu doar e automat, ci poate prepara diferite tipuri de băuturi așa încât să servești musafirii cu ce le place.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă îți faci griji legate de capsule atunci ar trebui știut că nu costă mult deoarece poți lua o cantitate impresionantă la vreo 20 lei de aici.
Alături am pus și o imagine cu aparatul așa încât tu să poți vedea cât de bine arată. Iar, dacă ești interesat de dimensiunile sale (pentru cei care au o bucătărie mică) atunci trebuie știut că e un aparat destul de mic cu o greutate de circa 2,5 kg.

Aparatul
Aparatul

Modelul TAS2007EE vine cu o presiune de 3.3 bar care e mai mult decât suficientă deoarece vorbim despre un aparat alimentat cu T-discuri (tot capsule). Fiind automat doar apăsați de un buton, iar băutura (se poate face de la ceai până la espresso) o să fie gata în câteva minute. Din această cauză nu o să aveți probleme nici cu faptul că are suport pentru o singură ceașcă deoarece poți face mai multe cești în timp scurt.

Sunt multe lucruri care trebuie apreciate la acest Tassimo, însă eu am să punctez doar ce e mai important: rezervorul de apă mare (de 1.5 litri), ușurința în utilizare (că e automat) și faptul că acele capsule cu care e alimentat au un preț mic.

În rest, așa ca o concluzie pot să zic despre acest aparat că e unul bun la casa omului. Și de ce nu chiar într-un mic birou. O să vedeți că o să vă facă diminețile mai bune și nu o să mai trebuiască să stați la coadă la cafenea.
Din clipul de alături poate fi văzut mai bine cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa