Bosch Tassimo Amia TAS 2005EE, espressor automat cu T-discuri

Bosch Tassimo Amia T20 sau Bosch Tassimo Amia TAS 2005EE (cum mai e numit) e un model premium de espressor destinat acelora care nu vor să se murdărească prea mult și vor să beneficieze rapid de o băutură fără egal. Nu o să vă murdăriți prea mult întrucât alimentarea se face cu T discuri, lucru care înseamnă în principal că nu aveți nevoie de o presiune prea mare. În cazul în care o să rămâneți fără aceste capsule sau T-discuri atunci de aici puteți cumpăra unele la prețuri bune.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu e deloc mult pentru un electrocasnic marca Bosch, adică de la un brand nemțesc.

Aparatul
Aparatul

Modelul T20 vine cu o putere de 1300W, însă nu aceasta e importantă ci presiunea de 3,3 bar. Aceasta nu e deloc o problemă pentru că discurile nu au nevoie de o presiunea prea mare precum e în cazul cafelei măcinate.
Vizual arată bine, fiind disponibil în mai multe culori.

Lucrurile care eu le apreciez sunt aspectul, prețul deloc mare și că are niște capsule care nu costă prea mult. Nu trebuie neglijat nici faptul că poate prepara 7 tipuri de băuturi (de la ceai și până la caffe cremă) Tipul de preparare al băuturii e cam de un minut și de aceea o să poți face mai multe cești în câteva minute.
Minusurile sunt cablul nu prea lung și că nu are suport pentru două cești.

În rest, e un aparat perfect pentru cei care nu vor să seteze espressorul prea mult. De exemplu, în cazul acestui model există trei pași: pui discul, apeși butonul și savurezi… al treilea pas e de la mine.
Dacă vrei să vezi cum arată atunci îți recomand preview-ul alăturat care ne prezintă aparatul pe roșu.

Înainte de punerea în funcțiune trebuie citit manualul cu instrucțiunile de utilizare deoarece precum la alte electrocasnice și acesta are un anumit proces de primă utilizare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch Tassimo Amia TAS 2005EE, espressor automat cu T-discuri”

  1. Am modelul acesta T20 si sunt multumit de el deoarece e mult mai rapid decat o cafetiera iar bautura e foarte buna. Daca la cafenea dai vreo 10-20 de lei cu acest aparat poti avea aceeasi bautura dar la un pret mult mai mic.
    Recomand cu caldura celora care dimineata vor sa bea ceva bun care sa le ofere energie pentru toata ziua.

Comentariile sunt închise.