Bosch Tassimo Amia TAS 2002EE, espressor negru

Bosch Tassimo Amia TAS 2002EE face parte din seria Tassimo T20 și este un espressor automat care poate prepara diferite băuturi fără intervenția dvs. Are suport pentru doar o ceașcă, însă puteți face mai multe deoarece procesul durează undeva la câteva minute. O să remarcați faptul că are o presiune mică de doar 3.3 bar, însă asta nu-i o problemă deoarece alimentarea se face cu capsule… în acest caz nefiind nevoie de o presiune prea mare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, capsulele de tip T-discuri costă undeva la 20 de lei… de aici poți să găsești unele la ofertă.
În cazul în care te interesează aspectul acestui model atunci din imaginea alăturată poate fi văzut acest lucru.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul automat cu o putere de 1300W, însă precum și în cazul altor modele nu e așa de importantă puterea, ci presiunea care e de 3.3 bar. Poate fi utilizat pentru a prepara undeva până la 7 feluri de băuturi, de la ceai la espresso. Iar, legat de capacitatea doar pentru o singură ceașcă trebuie spus că nu trebuie să vă speriați deoarece grație capacității rezervorului de 1.5 litri o să puteți prepara mai multe cafele într-un timp scurt.

Principalele atuuri ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție nu prea mare, ușurința în spălare (poate fi spălată fără probleme în mașina de spălat vase) și diferitele sisteme.
Poate că unii ar spune despre presiune că e minus, însă nu e așa… după cum am scris și mai sus. Poate că singurul neajuns ar fi cablul care e cam scurt, deoarece are un metru, dar o să vă ajute un prelungitor ori ceva de genul.

Espressoare precum acesta sunt perfecte pentru acasă, dar și la birou. Te ajută să prepari o băutură perfectă cu zero stres – nu trebuie decât să apeși butonul de start, iar băutura e gata într-un timp destul de scurt.
Dacă te interesează un review video atunci eu îți recomand cel de alături deoarece e foarte bine realizat.

Te-ar mai putea interesa