Bosch Tassimo Amia TAS 2001EE, espressor automat pe alb

Dacă vrei un espressor mai special ca aspect și capabilități atunci ar trebui să te orientezi înspre un Bosch cum e acest Bosch Tassimo Amia TAS 2001EE. E un model alb care poate prepara automat diverse băuturi de la ceai și până la espresso. Din păcate are sport pentru doar o ceașcă însă prepararea băuturii se realizează rapid așa încât să puteți servi rapid și alte persoane. Iar, pentru că e automat nu trebui să interveniți prea mult asupra sa.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar legat de alimentare nu trebuie să vă îngrijorați deoarece capsulele nu sunt prea scumpe. Aici găsiți astfel de capsule… în cazul în care ați rămas fără.
Pentru cei care au o bucătărie albă cred că acest model alb se va integra foarte bine.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici are o putere de 1300W, rezervor de apă de 1.5 litri, suport pentru o ceașcă, iar alimentarea se face cu capsule. Pe lângă acestea vine cu diferite funcții și sisteme cum ar fi sistemul cappuccino, e apă fierbinte (foarte util în prepararea ceaiului) și funcția de autocurățare.
Pe partea vizuală, după cum poate fi văzut din poza de mai sus și din preview-ul postat la sfârșit, acest model e unul care arată foarte bine.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul plăcut, prețul nu prea mare, brandul și băutura care e una foarte bună. Peste toate și utilizarea e una foarte simplă fiind vorba despre un model automat. Nu trebuie să vă îngrijorați legat de T-discuri deoarece acest model T20 e unul pentru care aceste discuri costă foarte puțin.

Concluzia mea legată de acest mic electrocasnic e că ar fi excelent pentru acasă, dar și pentru birou. Datorită faptului că prepararea băuturii durează doar câteva minute, într-un timp scurt o să poți prepara mai multe cafele… de exemplu.
Pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate îți recomand clipul de alături.

Lasă un comentariu