Bosch Tassimo Fidelia TAS 4013EE

Espressorul Bosch Tassimo automat TAS 4013EE (Bosch Tassimo Fidelia TAS 4013EE) e un model foarte bun de apart de făcut cafea din categoria espressor. În momentul de față vine cu un discount de 40%, disponibil pe 4 culori și cu un cadou – Pachet 2 x Tassimo Jacobs Cafe Crema 104g. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » primim un aparat care poate fi utilizat din primul moment în care e scos din cutie.

Aspect

E un model măricel (dovadă e greutatea de 2.7 kilograme) disponibil în mai multe culori cum ar fi negru cu roșu, argintiu, și portocaliu, dar și o variantă complet neagră. Beneficiază de un display măricel care vă informează cu referire la diferite stări ale aparatului. Cred că se poate vedea foarte clar că suportă doar o ceașcă, iar ceva ce nu se vede e faptul că tava e una detașabilă… la fel ca și rezervorul.

Aparatul roșu.
Aparatul roșu.

Caracteristici tehnice

TAS 4013EE e un model foarte bun care e net superior oricărui aparat standard de făcut cafea și asta datorită combinației dintre presiunea mare de 3.3 bar și posibilitatea alimentării cu capsule. E un model care nu vă va da prea multe bătăi de cap deoarece poate prepara băutura automat, iar aceste tipuri de băuturi sunt Cappuccino, Cafea, Ciocolata calda, Caffe crema, Latte macchiato și
Espresso.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun în opinia mea; vine cu o garanție standard de 2 ani care cu ajutorul garanției plus poate fi mărită la mai mult; în ciuda faptului că are suport pentru doar o ceașcă, datorită rezervorului de 2 litri se pot prepara mai multe băuturi, per rând; procesul de pregătire al băuturii e unul simplu din 2-3 pași care sunt: 1 alegerea uni T Disc, 2 se apasă pe buton și 3 savurați..
Contra: presiunea nu e ideală, dar alimentându-se cu capsule nu cred că are nevoie de o presiune prea mare.

Concluzie

Dacă îți place să bei cea mai bună cafea posibilă atunci acest model te va ajuta în acest sens. E ușor de instalat și la fel de ușor de utilizat. Fiind disponibil în mai multe variante de culoare o să vă facă alegerea mai simplă, iar la alegerea acestui mode contribuie într-o oarecare măsură brandul și promoția din momentul de față.

Lasă un comentariu