Bosch SRS55M72EU

Această maşină de spălat Bosch SRS55M72EU cu 9 seturi, eficienţă energetică A şi ecran LED e recomandarea mea pentru cei care vor un model care să ocupe puţin spaţiu şi să poată spăla multe vase. Spun asta deoarece are o lăţime de 45 cm şi o adâncime de 60 cm. Îl recomadn şi pentru că vine cu două cadouri interesante: o cafetieră Bosch şi un set de curăţare (conţine 12 tablete). Aceste două cadouri valorează în jur de 250 de lei şi deci dacă vă place cafeaua, nu văd de ce nu optaţi pentru acest model. Chiar dacă are un preţ oarecum mare, e justificat de faptul că e eficientă, compactă, performantă şi vine cu toate accesoriile necesare. Aş mai adăuga şi numărul mare de funcţii şi tehnologii care vă pot oferi doar rezultate excepţionale şi rapide. O alternativă la acesta ar fi SKS50E12EU care are o capacitate de 6 seturi şi costa mai puţin SRS55M72EU are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

Bosch SRS55M72EU are o capacitate maximă de 9 seturi şi cred că aceasta e cea mai mare capacitate disponibilă momentan pe piaţă pentru un astfel de electrocasnic. Pe partea de eficienţă stă destul de bine (eficienţă energetică A, eficienţă la uscare A şi eficienţă la spălare A). Are 5 nivele de temperatură şi 5 programe care le alegeţi în funcţie de cantitatea de vase şi cât de murdare sunt acestea: intensiv, rapid, auto, bio/eco şi prespălare. Aceste programe sunt însoţite de un ecran digital LED şi deci de un control electronic. Pe acel ecran se poate observa timpul de spălare rămas. Alături de acesta se poate observa că are indicator pentru nivelul sării şi funcţie pentru amânare pornire sau programare întârziată (puteţi alege de la o oră până la 19 ore.)

La capitolul tehnologii Bosch SRS55M72EU are: Auto 3 in 1 (detectează automat tipul de detergent), Aqua Sensor III (detectează automat cât de murdare sunt vasele), braţe de pulverizare curbate, spălare cu alternare, spălare cu încălzitor instant şi circuit electronic de regenerare a sării de dedurizare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are protecţie anti-inundaţie, tehnologiile Aqua Sensor III şi Auto 3 in 1, eficienţa energetică (comu redus de energie), consum mic de apă, accesoriile necesare sunt incluse (coş tacâmuri, sită autocurăţare, compartiment sare şi coş reglabil pe înălţime), puteţi obţine doar rezultate excepţionale (în special că le şi uscă).

Minusuri: nu are avertizare sonoră la terminarea programului, doar indicator.

Concluzie

Maşina de spălat vase Bosch SRS55M72EU se adresează acelor persoane pentru care timpul înseamnă bani şi deci nu doresc să piardă timpul spălând vasele.

Te-ar mai putea interesa