Bosch SRI4HKS53E, mașină de spălat vase cu uscare suplimentară (ExtraDry)

Poate că nu se vede din imaginea de jos, însă aici vorbim de o mașină de spălat vase care se incorporează parțial, adică panoul de control este vizibil tot timpul. Este vorba de Bosch SRI4HKS53E care este un model mai deosebit, motiv pentru care oferă niște caracteristici interesante și un preț pe măsură. Cam toate aparatele acestui brand sunt mai calitative, adică brandul tinde să oferă soluții tot mai premium. Deci și prețurile vor fi pe măsură și nu cred că veți avea ce să-i reproșați.

Capacitatea aparatului nu prea influențează prețul, fie că lățimea e de 60 cm ori de 45 cm. Dacă v-ar plăcea o mașină cu uscare naturală (ușa se deschide la final), Whirlpool WFC3C42PX ar fi o opțiune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Modelul prezentat are o capacitate de 9 seturi care poate fi de ajuns și pentru cei care gătesc mult și murdăresc multe vase și tacâmuri. Poate că nu se adună foarte multe vase la sfârșitul zilei, astfel că un model ca cel de sus ar fi de ajuns. În caz că vă alegeți o mașină mai mare, asigurați-vă că are program sau opțiune care reduce consumul pentru o cantitate mai mică de vase.

Oferă un număr satisfăcător de programe, la care se adaugă și funcțiile cunoscute și de pe alte modele. Nici nu voi face o listă cu ele deoarece le cunoașteți de la alte modele. O să vă placă panoul de control deoarece este mai vizibil și pictogramele sunt destul de vizibile.

Pentru un consum mai mic, aveți programul Eco, dar și așa se laudă cu o clasă de eficiență energetică E. Aceasta se oferă pentru aparate cu consum de numai 70 KWh la 100 de spălări. Aparatele devin tot mai eficiente cu fiecare generație, de aceea și prețurile sunt ceva mai piperate, însă veți aprecia ulterior alegerea făcută.

Concluzie

Interiorul este spațios și dacă este mai îngustă, raftul de sus se poate ajusta pe înălțime iar pentru oale există un program special (fiind mai murdare). Bosch SRI4HKS53E este echipat cu unul dintre cele mai bune motoare de pe piață – EcoSilence Drive, acesta oferind numai avantaje (fiabilitate, nivel de zgomot redus, eficiență și performanță).

Te-ar mai putea interesa