Bosch SPV69T50EU, mașină incorporabilă

Mașina de spălat vase Bosch SPV69T50EU e un model complet incorporabil cu capacitate de 10 seturi. Având în vedere cât costă și cum poate fi instalată, nu puteați avea pretenții la performanțe prea mari, dar se compensează cu tehnologiile incorporate. Mă refer la TimeLight, SuperSilence, HygienePlus dar și altele. Clasa A++ e un alt motiv pentru care să alegeți un model nou și la uscare are clasa A. Sertatul Vario dar și restul sunt ideale pentru cei ce au multe de spălat și vor sertare mai deosebite în care puteți aranja totul cum ați fi dorit.

Am pus o poză ce aceasta pentru a vedeam cam cum arată și după cum se poate vedea, trebuie instalată sub blat (nu orice mobilier permite instalare unui aparat, dar se poate face un corp suplimentar). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Poate spăla până la 10 seturi de vase, iar un set cuprinde un număr mare de vase. Clasa A++ evidențiază consumul redus al acestui aparat – 0.75 kWh/ciclu de spălare. Are 6 programe de spălare și sunt cele standard. Panoul are control electronic cu opțiune de încărcare la jumătate, siguranță copii, ecran digital și altele.

Tehnologiile prezente pe acesta sunt: EcoSilence Drive, Aqua Sensor (determină gradul de murdărie), EmotionLight, IntensiveZone, Detergent Automation, DosageAssist, sistem de protecție al paharelor și multe altele. Nici în cazul acestui aparat nu voi face o listă întreagă deoarece e lungă și voi trebuie să știți că oferă ce e mai bund e pe piață.

Puteți alege când să pornească acest aparat deoarece are amânare pornire sau programare întârziată (depinde cum alege producătorul). Sunt incluse: suport pentru pahare, duză specială pentru spălare tăvi, sertar Vario, coș Silver XXL, suport pentru cești și altele. Interiorul e bine împărțit astfel că pare mai încăpătoare decât o mașină cu 13 seturi.

Plusuri: e silențioasă, TimeLight, programe speciale, un panou de control intereasant.
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Acest model Bosch SPV69T50EU poate să înlocuiască orice aparat mai vechi și vă ajută destul de mult în bucătărie (veți câștiga timp). Deci poate fi considerată ca un ajutor de nelipsit în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa