Bosch SPV66TX01E, mașină de spălat vase de 45 cm

Mașina de spălat vase a devenit destul de populară în ultimii ani deoarece e un aparat util și care vă poate scuti destul de mult timp. Bosch SPV66TX01E e un model mai compact care poate spăla până la 10 seturi și are o lățime de 45 cm. Chiar și un astfel de model poate fi de ajuns deoarece spală vasele de la prânz și cină fără nici o problemă, însă pot fi adăugate atât pahare, cât și tacâmuri. Coșurile sale sunt ceva mai speciale și se vede că sunt bine organizate, plus că prezintă un sistem de protecție al paharelor.

Costă ceva mai mult decât altele pentru că vine cu niște caracteristici speciale interesante care nu le vedeți la alte modele, iar acest brand e destul de experimentat în domeniu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă 6 programe de spălare care sunt și cele esențiale, adică veți putea spăla orice articol și se alege una din cele 6 trepte de temperatură. Panoul de control al acestui aparat e unul restrâns și se află pe marginea ușii, iar pictogramele sunt foarte utile pentru a-l folosi cu ușurință. în manual sunt explicate acele butoane și care este funcția lor. E prezent un indicator care vă arată când programul a ajuns la final.

Păreri pro și contra

Față de alte mașini accesibile, aceasta oferă niște dotări utile și avansate care le veți aprecia pe parcurs. Pornirea întârziată e o opțiune prezentă pe panoul de control al acestui aparat și merită aleasă atunci când nu aveți timp pentru aparat sau nu vreți să deranjați pe cineva la o anumită oră. Față de alte mașini, aceasta prezintă iluminare interioară numită EmotionLight. În partea inferioară a aparatului avem un raft dedicat pentru pahare dar și alte articole din sticlă sau porțelan. Oferă cel mai bun flux de aer pentru uscare – PerfectDry cu Zeolith.

Bosch SPV66TX01E nu se adresează oricui și se vede după caracteristici sale speciale, dar și prețul e ușor piperat. Trebuie observat faptul că are cea mai bună eficiență energetică de pe piață, adică avem un consum anual de numai 188 kWh (0.66 kWh pe ciclu de spălare).

Te-ar mai putea interesa