Bosch SPV66TX00E, mașină de spălat vase cu 10 seturi

Modelul din imagine numit Bosch SPV66TX00E face parte din segmentul superior de aceea și prețul e ușor mai mare. Arată bine la interior și se vede că are un coș dedicat tacâmurilor, care e în partea superioară și nu ocupă mult spațiu. În restul coșurilor se pot pune vasele și restul articolelor care vreți să le spălați. E mult mai comod cu un așa aparat pentru că e automat și oferă restulate foarte bune. Bineînțeles, vasele, paharele și tacâmurile vor fi uscate la final pentru ca voi să le puneți la loc.

E un aparat complet incorporabil, motiv pentru care panoul de control poate folosit doar înainte de a închide ușa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se pot spăla și articole ceva mai mari dacă eliminați coșul pentru tacâmuri. Funcțiile sau dotările sunt la fel de importante ca și programele sale, iar ele sunt următoarele: indicator terminare program, protecție împotriva inundațiilor, senzor grad de murdărie, pornire programabilă etc.

Mașina se poate lăuda că are un consum redus de resurse, motiv pentru care clasa de eficiență energetică este A++. Face economie și la apă, iar timpul de spălare e scurt la cele mai multe programe, însă depinde de alegerile făcute.

Păreri pro și contra

Face parte dintr-o serie silențioasă numită SuperSilence, iar acest aspect e important pentru că va fi pusă în bucătărie. Față de alte serii, aceasta proiectează pe podea timpul rămas până la finalizare – Timelight, astfel că veți ști cu exactitate când trebuie să goliți aparatul. Proiecția e vizibilă pe orice tip de podea, iar modelele clasice oferă doar o lumină sau se deschise parțial ușa la final. Oferă programe speciale dacă vreți să uscați suplimentare vasele, un nivel de zgomot mai redus, să spălați pahare și altele.

Bosch SPV66TX00E spălă ceva mai mult decât restul pentru că are un interior mai bine organizat și modelele ieftine pot spăla doar 9 seturi, însă sunt și excepții. Mașinile cu lățime de 45 cm sunt soluții bune deoarece ocupă foarte puțin spațiu și poate că nici nu veți spăla foarte mult.

Te-ar mai putea interesa