Bosch SPV66TD00E, model complet incorporabil pentru 10 seturi

Bosch SPV66TD00E e o maşină de spălat ase capabilă în a spăla până la 10 seturi de vase cu un consum redus de energie (clasa de eficienţă energetică e A++). Fiind un model complet incorporabil putem spune că acest aparat e perfect pentru o bucătărie modernă.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un aparat avansat tehnologic şi care se prezintă minimal mulţumită faptului că este complet incorporabil.


Păreri pro şi contra

Din păcate nu e un model slim, dar are nişte dimensiuni relativ normale de 81x45x55 ÎxLxA cm. Pentru racordarea la curent are un cablu de 1,75m, iar furtunul e unul de 2m.
După cum am menţionat mai sus acest model are un consum redus de electricitate deoarece are 211 kWh consum anual şi 0,75 kWh per ciclu de spălare.
Nici consumul de apă nu e prea mare deoarece are un consum anual de 2660l, iar per ciclu are 9,5l.
Referitor la nivelul de zgomot trebuie spus că acest model are 44 decibeli ceea ce nu e deloc mult, fiind un nivel similar cu al unui frigorific.
Utilizarea aparatului e foarte uşoară deoarece spre exemplu are Open Assist. Această caracteristică presupune că uşa se deschide prin apăsarea părţii frontale a uşii întrucât nu are mâner.
Vine cu o dotare similară Fuzzy Logic întrucât aparatul are un senzor pentru încărcare. Acesta detectează cantitatea şi în felul acesta aparatul economiseşte apă şi energie.
Uscarea e una aproape de perfecţiune deoarece fluxul de aer e unul 3D. Aparatul absoarbe umiditatea şi o transformă în aer cald.
Pentru a spăla rapid se poate utiliza opţiunea Vario Speed Plus. Acesta promite rezultate optime de 3 ori mai rapid, iar durata programului e redusă cu până la 66 procente.

Dacă vă interesează o maşină de spălat vase premium de la un brand din Germania atunci această Bosch SPV66TD00E ar fi recomandarea mea.
E dotată cu un motor modern Eco Silence Drive care e puternic, durabil şi silenţios (acest ultim lucru e dat de faptul că nu are perii).

Te-ar mai putea interesa