Bosch SPV4HMX61E, mașină de spălat vase de 10 seturi

Această mașină de spălat vase Bosch SPV4HMX61E oferă performanțe decente, un design incorporabil și conectivitate WiFi. Mai precis este vorba de generația nouă care oferă tehnologia Home Connect, adică puteți controla aparatul și prin intermediul aplicației mobile. Bineînțeles, sunt și alte tipuri de aparate de la acest brand care oferă această posibilitate de control, adică prin intermediul unei aplicații puteți controla mai multe aparate prin casă. Este vorba de o variantă incorporabilă care trebuie instalată diferit de una standard, adică este necesar un corp special.

Din poza de jos se poate vedea că are un panou de control destul de restrâns și pictogramele ajută destul de mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Programele sale sunt următoarele și poate că le știți de la alte modele: Economic, Auto, Uscare, Normal etc. Aveți programe Eco cu durată de 3 ore, respectiv 40 minute, dar și posibilitatea să amânați programul cu până la 24 de ore. Anul trecut acest model a fost unul cu clasă energetică A+, iar cu noua etichetare a ajuns să aibă clasa energetică E. Acum se văd mai bine diferențele dintre modele, chiar dacă nu sunt foarte mari.

Păreri pro și contra

Are o clasă energetică foarte bună – Clasa E, adică consumul de energie este foarte scăzut, dar și cel de apă este scăzut. Capacitatea de încărcare este foarte bună pentru dimensiunile sale – 10 seturi, iar coșurile sale permit încărcarea mai multor tipuri de articole. Sertarul pentru tacâmuri este prezent și el în locul coșului pentru tacâmuri – VarioDrawer. Acesta este ideal și pentru ustensile de dimensiuni reduse și este poziționat pe al treilea nivel. Puteți monitoriza aparatul de la distanță cu ajutorul telefonului mobil și nu mai trebuie să stați prin prejmă. Dacă alegeți să stați lângă aparat, trebuie să știți că are InfoLight care vă informează dacă aparatul încă mai funcționează sau dacă a terminat programul.

Bosch SPV4HMX61E are programele de spălare clasice și care pot fi alese ușor înainte să închideți ușa. Modelele complet incorporabile nu au panou de control frontal, ci se află pe marginea ușii și dacă nu cunoașteți pictogramele, atunci puteți consulta manualul său.

Te-ar mai putea interesa