Bosch SPV46FX00E, mașină de spălat vase Made in Germany

Mașina de spălat vase Bosch SPV46FX00E e un model german care oferă performanțe mari și fiabilitate superioară altor modele. Acest brand oferă numeroase modele și chiar de alte tipuri – standard și parțial incorporabile. Cea de jos e una complet incorporabilă adică panoul de control e vizibil doar când are ușa deschisă diind prezent pe partea superioară a ușii. La celelalte tipuri de mașini, panoul de control e vizibil tot timpul și puteți vedea foarte ușor cât mai are până la final. Și cea de jos are o dotare numită InfoLight care vă informează în legătură cu stadiul programul.

Noile mașini sunt ceva mai bine gândite decât cele din anii precedenți, dar se vede și la preț că sunt ceva mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele cu lățime de 45 cm spală cel mult 10 seturi și cred că e de ajuns pentru o familie că doar nu lăsați vasele de pe o zi pe alta. Pot fi introduse și alte tipuri de articole: tacâmuri, pahare, căni tăvi și accesorii ale aparatelor.

Programele sunt cele care le știți de la multe alte modele, însă avem și unul ceva mai special – dezinfectare (antibacterian). Nu trebuie să neglijăm nici eficiență energetică superioară, adică are o clasă A++ la consumul de energie.

Păreri pro și contra

Mașina poate fi setată când să pornească și programul se poate selecta din timp pentru ca voi să aveți mai mult timp liber. Pot spune că programele Auto oferă cele mai bune rezultatele, adică nu trebuie să faceți alte selecții. E dotat cu un senzor de încărcare care detectează nivelul de apă din mașină, astfel că se ajustează programul în funcție de încărcătură pentru a oferi rezultate potrivite și a se economisi resurse.

Pe panoul său de control e menționat SilencePlus, adică face parte dintr-o serie de mașini silențioase și motorul e unul de tip EcoSilence Drive. Bosch SPV46FX00E oferă și o opțiune pentru a spăla articolele celor mic, adică veți îndepărta numeroase bacterii de pe acestea. Sistemul de protecție al paharelor e bine gândit deoarece monitorizează nivelul de duritate al apei.

Te-ar mai putea interesa