Bosch SPV40E00EU, mașina de spălat vase

Mașina de spălat vase Bosch SPV40E00EU e una incorporabilă care poate fi instalată cu ușurință într-un mobilier. Arată bine la interior iar spre deosebire de aparatele clasice din acest bunget, acesta are o capacitate de 9 seturi. Majoritatea modelelor din acest buget au o capacitate de circa 14 seturi. E oferită de un brand destul de cunoscut, motiv pentru care fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. În general modelele incorporabile, pot fi puse fără a fi observate (pe ușa aparatului se poate pune o bucată de mobilier pentru a se asorta mai bine). Cu siguranță un model clasic e mai bun din cele mai multe puncte de vedere doar că acela va ocupa spațiu suplimentar (există variante care pot fi puse sub blat).

Prețul său e conform având în vedere că nu e un aparat oarecare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Există modele cu capacitate de încărcare variabilă, dar în cazul acestui model e vorba de 9 seturi. Clasa de eficiență energetică e A și e bine că e așa de bună deoarece vă ajută să economisiți bani. Putea fi și mai bună dar până la urmă e vorba de un incorporabil. E dotat cu 4 programe de spălare, afișaj LED, clasă A la uscare, control electronic etc.

Pe partea de programe și opțiuni are: protecție inundație, filtru autocurățare, normal, intensiv, rapid, bio/eco, senzori (4 nivele de temperatură) etc.

Pe panoul său de control se poate observa că are un indicator pentru finalizare program. Consumul într-un program obișnuit e de 1.2 kW (eco e de 0.88 kW pe când cel anual e de 249 kW). Accesoriile oferite sunt cele care le găsiți și la altele: suport pahare, coș tacâmuri etc.

Plusuri: destul de silențioasă, are multe caracteristici speciale, consum redus, fiabilitate crescută, arată bine etc.
Minusuri: e destul de scump.

Bosch SPV40E00EU e destul de util pentru cei care nu vor să piardă timp prețios prin bucătărie și dacă aveți o familie numeroasă, e nevoie de astfel de ajutoare prin bucătărie. Poate că vi se pare prea mică acea capacitate, totuși un set conține multe farfurii, tacâmuri etc. Puteți folosi acest aparat și pentru a spăla accesoriile unor aparate din bucătărie.

Te-ar mai putea interesa