Bosch SPS69T78EU, mașină de spălat vase pe argintiu/inox

Mașina de spălat vase de mai jos se numește Bosch SPS69T78EU și nu e una dintre cele mai mari variante de pe piață, ci e una elegantă, cu interior flexibil și eficiență superioară. Merită să investiți mai mult într-un aparat electrocasnic dacă îl folosiți aproape zilnic și vreți să aveți facturi mai mici la energie și apă. Îmi place cum arată și se potrivește decent alături de alte aparate din bucătărie. Fiabilitatea e ridicată la acest model, astfel că-l veți putea folosi mulți ani dar se poate extinde garanția ca la oricare alt aparat.

Dacă vi se pare cam scump atunci alegeți un model ceva mai simplu și care ocupă la fel de mult spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat suportă cel mult 10 seturi, dar se poate spăla și 5 seturi, iar voi puteți pune cam ce doriți doriți datorită coșurilor speciale. Tehnologiile sunt la fel de importante ca și specificațiile tehnice: motor silențios – EcoSilence Drive, asistare dozaj detergent, încălzitor instant, sistem ActiveWater hydraulic etc. Lista aceasta e destul de mare dar cred că o știți deja, motiv pentru care nu le voi enumera pe toate, ci doar pe cele mai importante.

Multe dintre accesoriile sale sunt considerate caracteristici speciale: duză specială pentru tăvi, sertar VarioPro, coșuri VarioFlex Pro, coș superior reglabil cu Rackmatic (3 trepte), coșuri silver XXL, suporturi pliabile pentru farfurii, cești în sertarele inferior și superior.

Păreri pro și contra

Poate că nu arată mult diferit față de alte mașini de spălat de pe piață, doar că acesta are suporți și coșuri speciali. Chiar și sistemul de spălare e însoțit de tehnologii de ultimă generație. Controlul e electronic pentru a simplifica utilizarea sa și sunt afișate destul de multe informații utile.

Nu sunt multe prezentări video ori poze cu acest model Bosch SPS69T78EU, dar sunt multe cu versiuni din generații precedente. Oricum, nu sunt diferențe pre amari între generații, dar nu văd de ce nu ați alege un model recent lansat. Nu există un alt aparat care l-ar putea înlocui pe acesta, iar prețul este pare justificat.

Te-ar mai putea interesa