Bosch SPS69T38EU, mașină de spălat vase

Spălatul vaselor nu mai trebuie să fie un stres deoarece Bosch SPS69T38EU o să vă sară în ajutor cu funcțiile sale premium. Nu consumă deloc mult curent deoarece e un model cu clasa de eficiență energetică A++ care poate spăla undeva până la 10 seturi de vase.
Datorită facilităților oferite putem spune despre acest model că e unul potrivit pentru acasă, dar și pentru o mică pensiune care vrea să aibă vesela spălată rapid.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un electrocasnic premium, lucru care poate fi văzut după sumedenia de funcții și după panoul de control care e foarte hi-tech.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații lucruri care ar trebui menționate ar fi prezența unui program economic, a unei funcții de funcționare silențioasă, programare întârziată și altele. Nu doar clasa de eficiență energetică e foarte bună (A++), ci și cea de eficiență la spălare deoarece e A. Despre programe trebuie spus că per total are 6 programe care vor ajuta să spălați vasele așa cum doriți.
Un dintre multele tehnologii cu care vine acest aparat e VarioSpeed Plus, aceasta presupunând o economie foarte mare de timp deoarece aparatul e cu până la circa de trei ori mai rapid… rezultatele fiind foarte bune la spălare cât și la uscare. O alta e SuperSilence care face ca aparatul să fie foarte silențioasă atunci când funcționează, nivelul de zgomot fiind de circa 44 dB.

Lucrurile pozitive la acest model sunt consumul mic de curent, prezența multor tehnologii și nivelul de zgomot mic (undeva la 44 decibeli). Un alt lucru bune e prezența unui Sertar Vario care este un sertar special pentru tacâmuri și obiecte care au dimsniuni mici. Lucrurile care ar fi putut sta mai bine sunt prețul mai mic, dar până la urmă e un aparat premium.

Concluzia mea referitoare la acest model ar fi faptul că îți merită banii deoarece dvs o să vi-i recuperați prin timpul câștigat deoarece acum nu vă mai pierdeți timpul cu sarcini inutile, mașina ocupându-se de ele.

Te-ar mai putea interesa