Bosch SPS69T28EU

Bosch SPS69T28EU e o mașină de spălat vase premium care nu doar arată bine, ci e și foarte performantă în spălare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și normal că există și modele mai ieftine cum ar fi Whirlpool ADP4738WH, dar acest Bosch e un model nemțesc cu o mulțime de tehnologii, clasă de eficiență energetică A++ și alte dotări de nota 10.

Poze

Bosch SPS69T28EU arată foarte bine având culoarea inox. În partea superioară se poate observa panoul de control care e unul modern cu ecran LCD, iar despre mașină trebuie menționat că e controlată electronic, nu mecanic. Nu e deloc un aparat mare, iar lățimea sa e inferioară altor modele similare fiind de 45 centimetri.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Mașina SPS69T28EU are o capacitate de 10 seturi care e una modică, iar la partea de eficiență stă foarte bine deoarece are clasa A sau peste A la principalele categorii de eficiență. La consumul de curent are A++, iar asta presupune că are un consum foarte mic. Pentru a vă face o părere despre consumul de resurse vă spun că într-un ciclu de spălare normal consumă 0,75 kWh și 9 litri apă.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu foarte multe tehnologii utile; panoul de control e unul modern care furnizează o sumedenie de informații cum ar fi indicatorul de terminare  a programului de spălare și indicatorul de sare; fiabilitatea e una foarte bună, iar garanția are și ea un cuvânt de spus.
Contra: poate că prețul e ceva mai mare decât la modele similare, dar e un produs de calitate care nu poate fi comparat cu modelele de la chinezi.

Concluzie

Cred că modelul de față ar fi un aparat foarte bun pentru cei care sunt în căutarea unei mașini mai rezistente. Nu e doar performantă, ci arată și foarte bine, iar acest lucru e unul caracteristic mașinilor Bosch. Într-o spălare normală nu produce prea mult zgomot, fiind mai silențioasă decât un aspirator.
Despre utilizare se poate spune că e foarte simplă de utilizat atât persoane mai în vârstă, iar dacă nu vă descurcați cu ceva atunci vă sare în ajutorul manualul cu instrucțiunile de utilizare.

Te-ar mai putea interesa