Bosch SPS66TI01E, mașină de spălat vase cu inox anti-amprentă

Una dintre cele mai apreciate mașini de spălat vase e modelul Bosch SPS66TI01E, care e o variantă clasică și care nu se incorporează. Îmi plac și mie variantele clasice deoarece nu necesită un mobilier special ci doar un spațiu cu o lățime de 45 cm (ideal ar fi sub blat). Culoarea argintie e la modă și tot mai mulți utilizatori o aleg și față de alte mașini, cea de jos ofer finisaj anti-amprentă. Alegeți cu încredere acest brand german deoarece oferă aparatele electrocasnice conform așteptărilor și fiabilitatea e una superioară.

Arată foarte bine acest model și avem un panou de control, adică sunt prezente toate opțiunile necesare și timpul rămas e vizibil spre deosebire de cele complet incorporabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată foarte bine sub blat și sunt sifoane speciale pentru chiuvetă dacă vreți să conectați mașina la o scurgere. Poate fi supravegheată de la distanță pentru că afișajul digital e frontal și nu pe marginea ușii cum e la cele incorporabile.

Programele sunt cele care le știm și de la alte modele, însă în plus avem dotări în plus: indicator timp rămas, indicator sare, filtru autocurățare, senzor încărcare, pornire programabilă, suport pahare etc. Se poate amâna pornirea unui program în caz că sunteți plecați și reveniți următoarea zi sau peste câteva ore.

Păreri pro și contra

Panoul de control electronic e foarte bine organizat și sunt oferite numeroase informații și opțiuni. Oferă chiar un program rapid care e perfect pentru vase nu foarte murdare sau poate că nu sunt atât de multe. E vorba de seria nouă care e mult mai bine construită și e silențioasă în timpul programului. Chiar dacă e ceva mai scump, veți observa diferența între un model banal și cel de sus.

Bosch SPS66TI01E e un model slim care ar trebui ales deoarece are o capacitate satisfăcătoare și prezintă o eficiență energetică superioară altor modele – A+++. Chiar și la condensare are o clasă de eficiență excelentă – A, iar rezultatele oferite de programele sale sunt excelente. Bineînțeles, pentru a obține rezultate excelente, trebuie ales programul potrivit.

Te-ar mai putea interesa