Bosch SPS46II07E, mașină de spălat vase cu multe seturi

Mașina de spălat vase cu 9 seturi numită Bosch SPS46II07E care e una standard și nu trebuie incorporată complet în mobilier. Cu alte cuvinte, aceasta poate fi pusă lângă mobilier dacă nu aveți loc sub blat sau chiar îl altă cameră. Designul e unul atrăgător pentru că e vorba de un finisaj argintiu cu suprafață anti-amprentă. Nu se vor forma amprente pe acesta și aparatul va rămâne curat la exterior tot timpul. Mai sunt și cele parțial incorporabile la care se vede panoul de control ca și în cazul variantei prezentate, doar că acelea trebuie puse sub blatul din bucătărie și pe ușă se montează un panou cu mâner pentru deschidere.

Modelele compacte ca și aceasta sunt perfecte chiar și pentru o familie de 3 sau 4 persoane pentru că poate spăla vaselele de la toate mesele, dar să nu uităm de pahare și tacâmuri pentru că e loc și pentru ele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vorbim de un model cu lățime mică care nu va ocupa mult spațiu – 45 cm, dar sunt și variante de 60 cm dacă dispuneți de mai mult loc. Indiferent pentru care veți alege, nu veți regreta deoarece vă va fi de folos pentru că și uscă vasele. Plus că e un spațiu de depozitare în plus fie pentru vase murdare, fie pentru vase curate.

Păreri pro și contra

Consumă foarte puține resurse și nu pentru că are o capacitate modestă, ci pentru că e foarte bine gândit, astfel clasele de eficiență sunt conforme. Puteți alege când să pornească și se pot pune multe articole (tăvi, oale etc) sau accesorii pentru ca să le spele. Are un mod mai silențios care poate fi ales atunci când nu vă doriți deranjeze pe cineva drag sau poate că nu vreți să o auziți.

Bosch SPS46II07E e o recomandare bună, nu pentru că o spun doar eu, o spun și mulți cumpărători mulțumiți de alegere. E vorba de un brand care impresionează și nu prea are multă competiție în acest segment. Aș putea spune că oferă mașini de spălat speciale care oferă dotări speciale și utile în viața de zi cu zi.

Te-ar mai putea interesa