Bosch SPS45MI02E, maşină de spălat vasele cu clasa A+ şi 45cm

Dacă sunteţi interesaţi de un aparat care să vă ajute la spălarea vaselor atunci vă recomand maşina de spălat vase Bosch SPS45MI02E. E un cu clasa A+ de eficienţă energetică şi lăţime de 45cm aşa încât să ocupe cât mai puţin spaţiu.
Poate spăla până în 10 seturi de vase făcând o economie mare de resurse datorită Fuzzy Logic. În varianta Bosch această funcţie poartă numele de LoadSensor.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un aparat care e realizat din componente de calitate. De exemplu cuva e una realizată din inox.


Păreri pro şi contra

Electrocasnicul Bosch SPS45MI02E e unul clasa A+ deoarece anual are un consum energetic de 237 kWh cu un consum per ciclu de 0,84 kWh.
Nici consumul de apă nu e mare deoarece e de 2660 litri pe an cu un consum per ciclu de 9,5 ltiri.
Economia de curent e datorată într-o foarte mare parte motorului EcoSilence Drive care funcţionează fără perii şi mai e şi foarte silenţios.
Datorită lăţimii de 45 cm acest aparat e considerat ca fiind unul slim. Dimensiunile complete sunt 85x45x60 îxlxa cm. Furtunul are 2 metri, iar cablul are 1,75. Montajul nu e unul prea complicat în acest sens ajutând şi greutatea redusă de 42kg.
Vine cu 5 programe în funcţie de cât de murdare sunt vasele, acestea fiind: intensiv, auto, economic, rapid şi delicat.
Din păcate nu discutăm despre un model incorporabil, dar acest lucru nu e o problemă deoarece arată bine pe culoarea inox anti-amprentă.
Dacă vreţi ceva care să ofere o igienă bună atunci modelul acesta vă poate oferi lucrul acesta prin intermediul opţiunii HygienePlus.

E un aparat sigur prin intermediul AquaStop care opreşte alimentarea cu apă când detectează scurgeri de apă.
Un astfel de produs poate fi utilizat acasă ori la un restaurant şi va satisface chiar şi pe cei mai pretenţiosşi deoarece spălarea e delicată şi optimă. În acest sens are două braţe de pulverizare din care unul e dublu, caracteristică numită DuoPower.

Te-ar mai putea interesa