Bosch SPS40E22EU, mașină de spălat vase

Această mașină de spălat vase Bosch SPS40E22EU e una clasică adică nu necesită incorporare. Și acele modele sunt de mai multe feluri: complet și parțial incorporabile. Pe partea de dotări speciale are AquaStop și Aqua Sensor, ambele sunt destul de utilă și nu ar trebui să lipsească de la nici un aparat similar. Nu există un aparat mai bun decât acesta la ceea ce poate să facă, totuși există, multe modele care sunt fie mai performante fie mai puțin performante. Ideea e că prețul sugerează cam cât de performant sau cât de dotat e un model. Un astfel de model e mai ieftin decât unul complet incorporabil, dar și eficiența e diferă (în favoarea modelelor clasice).

Cam toate aparatele sunt . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Capacitatea acestei mașini e de 9 seturi deci poate spăla multe vase (cât pentru 4 persoane dacă e vorba de două mese). Acuma depinde și cât de multe farfurii veți folosi ori ce tipuri de farfurii, deoarece un set poate conține mai multe tipuri de vase, pahare, tacâmuri etc. Dacă folosiți multe aparate de bucătărie, accesoriile pot fi introduse în această mașină (cele indicate).

Clasa de eficiență energetică e A+ iar dacă vă interesează consumul de energie, trebuie să știți că e destul de mic. Are 4 programe de spălare, ecran LED, control electronic, destule funcții etc. Puteți regla temperatura sau când să pornească programul de spălare. Bineînțeles, după spălare, vasele sunt și uscate deci vă scutește mult timp

În programul eco, consumul energetic e de 0.78 kW și ceva mai mare în programele clasice. Dimensiunile sale sunt cele standard și deci nu veți avea probleme la instalare.

Plusuri: consum de energie scăzut, arată bine, preț bun, dotări suficiente și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch SPS40E22EU e o alegere bună pentru cei care vor să câștige timp adică nu vor să piardă timp prea mult prin bucătărie. Dacă aveți o familie mai numeroasă și gătiți des, un astfel de aparat e obligatoriu. Dacă nu aveți loc pentru acest model, puteți alege un care poate fi instalat în mobilier ori sub blat (depinde de înălțimea aparatului, dar cam toate se potrivesc).

Te-ar mai putea interesa