Bosch SPS40E02EU, mașină de spălat vase 9 seturi

Mașina de spălat vase Bosch SPS40E02EU e una dintre modelele mai compacte de la acest brand și puteți observa și voi acest aspect deoarece capacitate de spălare e mică. E una dintre acele modele care vi le puteți permite de la acest brand, dar există modele și mai mai ieftine de la alte branduri. Deci depinde de preferințele voastre însă eu aș alege pe acesta deoarece e la promoție și vine și cu câteva cadouri (promoția e limitată). Fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială deoarece e vorba de un producător cu experiență de aceea și recomand acest model. Caracteristicile sale speciale sunt: AquaStop, EcoSilence Drive, DosageAssist și tehnologia de protecție a sticlei.

Prețul său e bun ținând cont de promoție și care sunt restul modelelor de pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea sa de 9 seturi presupune că poate spăla destul de mult deoarece un set conține multe vase, tacâmuri și pahare. Clasele de eficiență sunt toate A (la consumul de energie, la spălare și la uscare). Nu are multe programe de spălare dar sunt cele usuale. Panoul de control e unul mecanic și deci nu veți găsi un ecran LED.

La capitolele programe și opțiuni are: protecție inundație, intensiv, rapid, bio/eco și ceva funcții speciale (normal, eco și silence drive). Alte dotări ale sale sunt: selector temperatură (4 nivele), asistare dozaj detergent, sistemu AquaStop și sistem hidraulic ActiveWater. Caracteristicile speciale ale acestui aparat nu sunt multe dar are acel sistem de protecție a paharelor, care nu e prezent la orice model.

Accesoriile incluse sunt: suportul pentru pahare, compartimentul sare, coșul cu sistem Vario și suportul pentru cești. Consumul anual de apă e undeva la 3640 litri iar cel energetic e undeva la 249 kWh. Per ciclu de spălare e undeva la 0.88 kWh, deci e destul de mic. Comparativ cu alte aparate electrocasnice, la acesta nivelul de zgomot e redus -52 dB.

Plusuri: eficiență superioară, fiabilă, rezultate foarte bune, accesorii interesante, promoția și e ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Dacă ați observat că nu mai aveți timp pentru spălarea vaselor, atunci e cazul vă vă luați un ajutor pentru bucătărie. Bosch SPS40E02EU poate fi o alegere bună deoarece ocupă și puțin spațiu – 45 cm lățime. Nu aveți nevoie de o capacitate mare de spălare dacă nu gătiți des ori nu aveți o familie prea mare. Dacă gătiți doar pentru prânz și rareori pentru cină, e suficientă pentru o familie de 4 persoane.

Te-ar mai putea interesa