Bosch SPI46MS01E, model parțial incorporabil de 45 cm

Mașinile de spălat vase sunt de multe tipuri și dimensiuni, iar prețul diferă în funcție de performanțe și capacitate. Bosch SPI46MS01E e un model avansat care are un panou de control prietenos, adică îl veți putea folosi su ușurință. designul e unul modern ca la restul iar finisajul e pe inox, doar că mai trebuie montat un panou de mobilier pe acesta deoarece e parțial incorporabil. Nu e nevoie să aibă mâner deoarece are deja în zona panoului de control, doar la cele complet incorporabil e necesar să montați o ușă de mobilier cu mâner.

Face parte sin seria SuperSilence, adică mașinile de spălat aceste sunt ceva mai silențioase în timpul programelor de spălare (între 40 și 45 dB). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot spune că spală mult pentru o lățime de numai 45 cm, iar aici mă refer la capacitatea de încărcare – 10 seturi. Din imaginea de sus vă puteți face o idee despre cum ar arăta instalat, iar mobilierul poate fi pe ce culoare doriți sau poate aveți deja unul pentru aparate incorporabile. Acest model este semi-integrat, adică aveți butoanele și afișajul digital la vedere pentru a avea un control mai bun asupra aparatului. Are trei coșuri și unul dintre ele e destinat tacâmurilor, după cum se văd în imaginile de prezentare.

Păreri pro și contra

Mașina poate porni la ce oră doriți pentru că sunteți o persoană ocupată, iar ecranul digital arată timpul rămas până la finalizare. E dotat cu un sistem de protecție al paharelor, astfel că și acestea pot fi puse în coș, dar și porțelanuri. Motorul folosit e unul economic, silențios și fiabil numit EcoSilence Drive, îl vedem pe multe aparate de la acest brand. opțiunea VarioSpeed Plus reduce semnificativ durata programului pentru vase nu foarte murdare, iar rezultatele sunt conforme.

Bosch SPI46MS01E are senzor special numit LoadSensor care măsoară gradul de încărcare pentru a justa diverși parametri și a oferi cele mai bune rezultate. Brațele de pulverizare sunt foarte importante atunci când vreți rezultate optime, iar varianta de sus are unul de tip Duo Power.

Te-ar mai putea interesa