Bosch SMV8YCX03E, mașină de spălat vase compatibilă cu Amazon Alexa

O altă mașină de spălat vase cu capacitate mare de încărcare este modelul Bosch SMV8YCX03E, care are și o clasă energetică foarte bună – B. Majoritatea mașinilor arată că am luat fel exterior doar că unele oferă mai multe tehnologii avansate, de aceeași prețuri ceva mai piperate. Vedem și un număr mai mare de programe cum se întâmplă și la cel de jos adică vorbim de 8 programe, în general fiind în jur de 6 programe.

Odată deschise ușa îți vedea că vorbim de un aparat ceva mai bine gândită și cu coșuri diferite pentru ca voi să putem spune orice tip de articol în ele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Producătorul menționează că are un finisaj pe inox dar nu le ai exterior ci doar în zona panoului de control. acesta se află pe marginea ușii astfel încât acesta poate fi accesat doar înainte de a închide ușa. Acest tip de design este tipic modelelor complet incorporabile, iar după instalare se va monta un panou de mobilier peste ușa aparatului, adică nu mai va fi vizibil.

Nu ne interesează doar un număr mare de programe ce și niște funcții corespunzătoare, iar la acestea chiar vise oferă destul de multe. În manualul său sunt enumerate și explicate pentru cei care nu am mai avut un aparat similar de la acest brand.

Rafturile sau coșurile sunt flexibile adică pot fi ajustate pentru a face loc diverselor articole acestea putând fi vase sau accesoriile unor aparate.

Dacă nu vă place să folosiți interfață nu neapărat se poate alege instalarea aplicației mobile oferită de producător care este compatibilă cu asistentul vocal Alexa.

Concluzie

Rezultatele oferite de mașină Bosch SMV8YCX03E sunt excelente adică nu veți mai vedea diverse pete pe vase, ele strălucind și pot fi puse imediat loc deoarece sunt chiar și uscate. Ca o noutate, vedem un program nou numită program inteligent care este de fapt un program customizat de utilizator.

Fiecare mașină este diferită iar fiecare dotare specială va influența prețul modelului astfel că un model mai accesibil va fi unul mai simplu, decizia finală în fiind a voastră.

Te-ar mai putea interesa