Bosch SMV6ZCX49E, model incorporabil clasa C

Bosch SMV6ZCX49E e o mașină de spălat vase pentru cei interesați de ceva încorporabil capabil să spele o cantitate mare. În acest articol doresc să precizez care sunt principalele motive pentru care ar merita să te orientezi înspre un astfel de aparat.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine aspectiv și funcțional. Cred că se poate vedea din imaginea de alături că e un aparat complet încorporabil. Iar, panoul de comandă e unul poziționat pe interior așa încât să fie ușor accesibil și mascat.

Motive pro și contra

Modelul Bosch SMV6ZCX49E vine cu clasa C de eficiență energetică, aceasta corespunzând unui consum energetic de 75 kWh la 100 spălări. pe eticheta energetică e precizat și consumul de apă, acesta fiind de 9,5 litri la 100 spălări.

  • E un aparat smart cu facilitate Home Connect. Adică poate fi controlat de pe un telefon, dar și vocal dacă aveți Amazon Alexa.
  • Motorul e unul avansat care se evidențiază prin putere, eficiență și silențiozitate. Acesta poartă numele EcoSilence Drive.
  • Nu trebuie să vă preocupați de alegerea programului deoarece are programe automate care spală în funcție de gradul de murdărie.
  • Pentru a economisi resurse acest aparat are senzor pentru încărcare.
  • E un aparat fabricat în Germania, lucru care e sinonim cu cele mai înalte standarde de calitate.
  • Timpul rămas e proiectat pe podea, lucru numit TimeLight.
  • Costul de achiziție e unul ceva mai mare, dar reflectă dotările aparatului.

Verdictul meu referitor la acest aparat e că merită în cazul în care vă doriți un aparat cu facilități smart și multe lucruri utile.
Despre producătorul Bosch nu cred că mai e nevoie să repet faptul că e producător german și că toate produsele sale sunt de cea mai bună calitate.

Te-ar mai putea interesa