Bosch SMV69U80EU, mașină spălat vase premium

Bosch SMV69U80EU e un model premium și futuristic în același timp de mașină de spălat vase. Poate spăla până la 13 seturi de vase cu un consum minim de curent, lucru dovedit de clasa A+++ (trei plusuri). Pe partea de tehnologii are foarte multe și chiar nu are rost să le enumăr.

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic care e capabil de a proiecta informații și timpii de spălare pe podea.

Mașina
Mașina

Pe partea de caracteristici are o capacitate de a suporta până la 13 seturi de vase pentru a fi spălate, vine cu numeroase programe, extrem de multe tehnologii și eficiență sporită.
Deosebită mi se pare caracteristica Time Light care presupune proiectarea informațiilor și a timpilor de spălare pe podea. Însă pe cât de deosebită mi se pare pe atât de sceptic sunt la utilitatea ei.
Coșul e unul cu sistem Variox Flex Plus, lucru care presupune flexibilitate maximă și un spațiu mărit.
Dacă vasele sunt mai murdare atunci există opțiunea Hygiene Plus care presupune o clătire la temperaturi mai mari.
Deși aparatul e unul foarte capabil, e foarte silențios. Acest lucru e dovedit prin prezența caracteristicii Super Silence care înseamnă că aparatul produce undeva la 44 decibeli.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt sumedenia de tehnologii (sunt foarte multe și de aceea nu are rost să le enumăr, iar dacă ar fi să le menționez pe cele mai bune nu aș știi de unde să încep), clasele de eficiență foarte bune, posibilitatea de a fi incorporată și mulțimea de programe.

Deci, dacă vrei să ai un aparat electrocasnic în tendințe atunci modelul acesta ar putea fi o opțiune bună. Are chiar și un program rapid de 45 grade, iar dacă vrei să speli într-un mod economic atunci o să te ajute programul eco de 50 grade.
Ca un ultim cuvânt, eu recomand acest model cuiva cu un buget peste medie care vrea ceva ce alții nu au și nici nu o să aibă într-un viitor apropiat. 😉
Alături e un clip care prezintă un model similar.

Te-ar mai putea interesa