Bosch SMV69N00EU

Bosch SMV69N00EU e un electrocasnic de tip incorporabil ideal pentru spălarea vaselor. E o mașină de spălat deosebită de aceea are și un preț ceva mai mare decât al altor modele. Se observă tehnologie TimeLight care realizează o proiecție pe podea cu diverse informații care până acum erau afișate doar de ecranele LCD. Nu știu cât de utile e o astfel de dotare deoarece pe o gresie deschisă la culoarea nu se va observa acea proiecție. În rest, suportă până la 14 seturi, are clasa A++ și 6 programe. E un model complet incorporabil, deci e indicat să comandați un mobilier special pentru bucătărie. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din poza de jos se poate observa că e un aparat pe culoarea albă, design simplu iar controlul electronic e în partea superioară la interior. Se integrează perfect într-un bucătărie modernă, luminoasă și cu mobilier alb.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Capacitatea mare de spălare e utilă atunci când vreți să spălați vasele pentru întreaga zi și nu mai e nevoie să spălați de două ori (în cazul celor cu capacitate de 9 seturi). Astfel puteți economisi energie, dar și pentru că are clasa A++. Clasele de eficiență sunt foarte bune și spre deosebire de cea energetică, are clase A la spălare și uscare. Controlul e unul electronic după cum v-am spus anterior și e unul avansat. Programele și funcțiile sunt ceva mai multe decât la modele clasice: siguranță copii, protecție inundații, intensiv, auto, rapid, eco etc. Puteți seta după preferințe nivelul de temperatură sau timpul de spălare – VarioSpeed (nu afectează rezultatele chiar dacă scurtați programul).

Pe panoul de control veți găsi opțiunea de programare întârziată, indicator sare, indicator finalizare program și timpul de spălare. Accesoriile incluse sunt: coșul reglabil, suport pahare și compartiment sare. Acea clasă A++ înseamnă un consum de numai 0.93 kWh într-un program standard și de 9.5 litri apă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologie TimeLight, capacitate de spălare mare, VarioSpeed (e un fel de TimeManager), Aqua Senzor, programe foarte bune și tehnologii avansate de reducere a consumului.

Minusuri: destul de scump.

Concluzie

Acest Bosch SMV69N00EU e un model foarte bun din toate punctele de vedere și de aceea îl și recomand. Singurul lucru care ar putea sta în calea achiziționării sale, e prețul. Însă dacă aveți o familie numeroasă sau o vreți pentru restaurant, e investiție inteligentă.

Lasă un comentariu