Bosch SMV68MD02E, mașină de spălat vase cu senzor pentru încărcare

Mașina de spălat vase din imagine se numește Bosch SMV68MD02E și e un model de top al acestui brand german. De aceea, veți vedea o mulțime de caracteristici speciale pe aceasta și prețul va fi unul conform dotărilor. Bineînțeles, discutăm de o mașină complet incorporabilă și cu lățime de 60 cm, adică va spăla destul de mult. Datorită senzorului e încărcare, mașina va detecta cantitatea de vase introdusă și va ajusta durata programului pentru a se economisi resurse.

Pentru anumiți utilizatori, această mașină nu e atât de scumpă deoarece oferă destul de multe și nu prea i ce să-i reproșezi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch SMV68MD02E

Mașina mai că nici nu va fi observată în bucătărie deoarece peste ușa mașinii se montează un panou de mobilier potrivit ca mărime. Voi decideți care model v-ar plăcea mai mult: clasic, complet sau parțial incorporabil. Sunt numeroase programe pentru a putea găsi pe cel potrivit pentru ce articole aveți.

Se poate întârzia pornirea programului cu până la 24 de ore, în caz că nu sunteți acasă sau nu aveți nevoie de vase curate în acel moment. Cu alte cuvinte, mașina de spălat poate fi un loc bun pentru a pune vasele murdare și le puteți ține și după ce programul a luat sfârșit.

Păreri pro și contra

Mașina are un sistem de reglarea a durității apei pentru a proteja articolele din sticlă, oferă un program foarte silențios (Silence), spală și uscă perfect articolele bebelușului cu Hygiene Plus, are un program dedicat paharelor din sticlă, tehnologia Active Water plus maximizează eficiența mașinii fără a afecta performanțele, are schimbător de căldură pentru articole speciale, sertar special pentru tacâmuri denumit VarioDrawer.

Bosch SMV68MD02E e un model cu lățime de 60 cm și capacitate satisfăcătoare pentru o familie numeroasă și puteți spăla vase, tacâmuri, pahare și unele accesorii. Ușa mașinii se poate deschide destul de ușor printr-o simplă apăsare a ușii, că doar nu are mâner ca altele (clasice sau parțial incorporabile). Sunt doar păreri pozitive și nu ai ce să-i reproșezi, însă nu se adresează oricui datorită prețului mare.

Te-ar mai putea interesa